Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Justice League protiv svih (27.10.2017.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Justice League protiv svih (27.10.2017.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Justice League protiv svih (27.10.2017.)
    Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2017 u 12:41
Moja procjena je da će napraviti najveći dohodak od svih iz ove franšize.Pa ovdje je temelj same Justice League družbe tj. šestorka veličanstvenih koji su pokrenuli sve.Ja jedva čekam da dođu na naše terene i kino dvorane i da uživam u svakoj sekundi u 3D na ogromnom platnu s vrhunskim ozvučenjem.Pa ipak sam DC fun.Go JL,Go!
Na vrh
HercegNovi View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HercegNovi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2017 u 18:28
Jos jedan film zbog kojeg se mora udarat pecat u pasos , jadna li mi drzava kad moram u inostranstvo da bih pogledo film u 3D (Dubrovnik)
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,828 sekundi.