Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Jurassic World: Fallen Kingdom (2018) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
slop ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator ![]() ![]() Pridružen: 13.Srpanj/Jul.2015 Lokacija: Slovenija Status: Offline Points: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2018 u 11:25 |
Deluje kao dobar film, dok ga niste previše iskritikovali, kao što inače radite.
Videću sutra. :P
|
|
![]() |
|
mahoni ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IgaBiva Ja ću ponovo da pohvalim tvoj koncept recenzije i da nema ovog preobimnog opisa ovo bi bila odlična recenzija. Nisi morao da pominješ vulkan niti frikombinaciju razloga spasavanja. Opis je mogao i trebao otprilike da bude ovakav, ili nešto nalik: Jurassic World: Fallen Kingdom nam unosi novi segment u serijal. Zbog prirodne katastrofe ljudi su prinuđeni da pomognu stvorenjima iz doba Jure. Ubrzo se uviđa da su razlozi ljudi koji učestvuju drugačiji, ali je krajnji cilj da se obezbedi opstanak.....itd, itd. Ljudima koji su gledali sve delove znaju da je u pitanju ostrvo i sa informacijama koje si izneo mogu već da skapiraju skoro sve. Naročito što si naznačio i potencijalni tajni plan. P.S. Šta god pričali ti sve bolje pišeš. Samo nastavi. Nisi bio kritičan već sumnjičav, a to je i potrebno, a mi ćemo da utvrdimo da li je dostojan serijala koji je započeo jedan od boljih svetskih režisera. |
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
osman2510 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass Pridružen: 08.Listopad/Oct.2012 Lokacija: Prijedor, BiH Status: Offline Points: 2057 |
Iskreno, meni je i prvi dio bio besmislen, a kamoli ostali. Kao prvo, iako bi takvo šta bilo moguće, ne bi bilo obznanjeno široj javnosti, a da ne govorim o turističkoj atrakciji. Znači, isforsirana horor akcija. Jedino logično je da bude tajni vojni projekat, oružje, kojeg bi ista pri najmanjoj greški, svim raspoloživim sredstvima, silama, zataškala, pa i nuklearkom. Kakogod, više me privlači tinejdžerska pederska priča o Sajmonu od ove gluposti, a uopšte ne podržavam homoseksualizam.
|
|
لا إله إلا الله محمد رسول ا
|
|
![]() |
|
cersei ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator ![]() ![]() Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14864 |
Mahoni i biva..zaljubljeni par...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6257 |
Slažem se. Zaboravio si na gomilu nelogičnosti i čudnih okolnosti. Ipak mi se više sviđa od sajmona. P.S. Opet ima ona stalna priča da nije džaba snimljeno to o pokušajima vaskrsavanja umrlog DNK. Najčešće se posle sazna da su nešto petljali u mraku. @ mala oštrokondža Izvini, molim te, ako sam pokvario tvoj plan i statistiku banovanja. Ne moraš da budeš toliko agresivna. Ne znam kako je to kod tebe išlo, ali ima još do ljubavi. |
|
|
|
![]() |
|
cersei ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator ![]() ![]() Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14864 |
kako je zavladao mir na zemlji... da nema bive ja ne bi imala koga banovati ovih dana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Ma, mali, potpuno te razumem. Video sam kako je vampiru bez krvi. |
|
|
|
![]() |
|
titlovi.com ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team ![]() ![]() Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 144 |
Prijevod je najavio DzonDon ⚡
|
|
![]() |
|
titlovi.com ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team ![]() ![]() Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 144 |
Soldinjo hvala za prevod 👍
|
|
![]() |
|
tantal ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() web-dl xD Pridružen: 14.Kolovoz/Aug.2015 Status: Offline Points: 279 |
Hvala za prevod.Pa za mene najlosiji film do sada od svih "Parkova" Pa sledeci,ako ga bude verovatno necu ni gledati.Spec. efekti,pa to je uvek bilo najbolje u filmovima,pa i u ovom.Sve ostalo je.. pa neznam ne dopada mi se.Eto, nesto mu fali.
|
|
![]() |
|
Diana0000 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 17.Svibanj/May.2018 Status: Offline Points: 76 |
složila bih se sa recenzijom. film jeste bolji od onih nastavaka, ali nije da me oduševio. nekako je onaj prvi film na tu tematiku bio daleko najbolji, ovo ostalo jeste možda nekima zanimljivo, al su jako daleko od originala
|
|
![]() |
|
robin12345 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 10562 |
Kako opisati "glumu" Bryce Dallas Howard?? Dovoljno je imati svijetle oči, koje širom otvoriš kada je kamera na tebi...ostalo je povijest. Nekada su sise bile fetish, pa se skidalo i kada treba i kada ne treba. Sada su svijetle oči prvi uslov da dobiješ ulogu u Hollywoodskoj predstavi za djecu i odrasle. Film pak sam po sebi jebeno predvidiv. Uvijek neki zlikovac, uvijek su dinosauri roba, no ovoga puta kao oružje?! Što reć', naklonit se glupoj zamisli i čekati da vidimo kako se otvoreni svijet nosi sa reptilima iz prošlosti. Klima se već promijenila, imaju šanse, sve je na njima.
![]() ![]() Ažurirao robin12345 - 29.Srpanj/Jul.2018 u 11:11 |
|
![]() |
|
tantal ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() web-dl xD Pridružen: 14.Kolovoz/Aug.2015 Status: Offline Points: 279 |
Necu o filmu (gledali smo ga) ni o doticnoj gospodjici (gledali smo je) Samo rec o Ronu Hauardu.Otac mu je bio glumac,odlican.On je bio glumac, takodje odlican.Mozda bi i ovo dete bilo nesto bolje da joj ponude nesto drugo.Ili u njenom slucaju iver pada malo dalje od klade.Dovoljno sam star da sam imao srecu gledati Rona kako glumi.Za mladjariju imam predlog.Da obavezno pogledaju Americke Grafite.Film za sva vremena i sve generacije.Glume, mladi Harison Ford,mladi Ricard Drajfus i mladi Ron Hauard.Inace ovo za oci,vazi za Horor filmove takodje. Od nekih '70-tih godina (kada su poceli bivati jako popularni) pa evo sve do sada.A o ovom filmu si ti robin sve rekao.
![]() |
|
![]() |
|
Black Raven ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 823 |
Solidno uradjeno,opuštajuć film za gledanje. Slažem se i ja sa predhodnim komentarima da je ovo najlošiji Park Jure. Film je vizuelno odličan, ali priča plitka, gluma na nivou loših komedija, a i radnja filma se prebrzo odvija. Preporučujem film, ali ocena od mene samo 6/10.
|
|
![]() |
|
bokidante ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 05.Rujan/Sep.2011 Status: Offline Points: 58 |
Meni je kao i svaki jurski do sada, zabavan! Od mene 7/10
|
|
![]() |
|
adm1r ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator ![]() ![]() Pridružen: 25.Studeni/Nov.2015 Lokacija: Gradiška Status: Offline Points: 2792 |
Onoj sceni u 3. dijelu kada Sam Neil (cini mi se) sanja velociraptera je sve oprosteno. Iscekivao sam film sa nestrpljenjem i gadno se razocarao. Na skali od 1 do 10....... film nema zanimljivog trenutka nakon one scene sa erupcijom vulkana i bijega sa ostrva. Ocjena kao i cice moje bivse. Dvojka... slaba.
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Freak37 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 102 |
Msm da je moglo to i bolje
|
|
![]() |
|
ivan-macanga ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 29.Srpanj/Jul.2017 Status: Offline Points: 0 |
hmmm....4/10........jedva gledljivo
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |