| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Juo ren mi mi (2019) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 241 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Juo ren mi mi (2019)Objavljeno: 13.Svibanj/May.2022 u 23:16 |
|
Prevod je uradila shiba87 ✨
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2022 u 15:30 |
|
Svideo mi se film, ima i pricu i dobro realizovan, tj, nacin na koji su autori poslali poruku sta se desava u filmskoj industriji ( #MeToo pokret, sudjenje,...), odlicno docarali PTSP i taj psiholoski deo kroz... a i pokazali da je on sveopste prisutan, dotakli i uticaj porodice, dotakli prelazak iz malog mesta u veliki grada i sta autori misle da ih prati, prednosti, mane, itd. Mislim da su pored zvucnih efekata mogli da provuku i klasicnu muziku,. Ne bih vise pisao mozda su i ovo prethodno spoiler-i, ali ne znam sta bih pisao, a da nije opisivanje radnje, a i kinematografski elementi ne mogu bez doticanja prethodnog. Ovoga je bilo, i mislim da ce biti sve vise, ali treba upozoravati, I ovde je bila afera, i slicna prica kao u filmu pre mislim dve godina, ispovesti,... itd., samo sto je to punilo tabloide i proste televizijske emisije.
Ažurirao AlexDeLarge - 21.Srpanj/Jul.2022 u 15:38 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |