Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Joy (2015) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
angels ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 19.Svibanj/May.2007 Status: Offline Points: 1096 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2015 u 22:31 |
Joy (2015)
![]() Režija: David O. Russell Scenarij: David O. Russell (screenplay), Annie Mumolo (story), 1 more credit » Žanr: Biografski, Komedija, Drama Jezik: Engleski Država: SAD Uloge: Jennifer Lawrence ... Joy Dascha Polanco ... Jackie Bradley Cooper Robert De Niro Elisabeth Röhm ... Peggy Biografski film o samohranoj majci troje djece, Joy Mangano, koja je 1990. izumila 'čarobnu krpu'. ![]() Ažurirao angels - 25.Ožujak/Mar.2016 u 20:07 |
|
![]() |
|
CSInvestigator ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11285 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dženifer, Bredli, Dejvid, De Niro... Silver linings playbook 2?
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Prevod je najavio nebojsa66 ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
nebojsa66 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19360 |
Ako nisam i ja isto pomislio kad sam gledao trailer. što je najbolje, isti način snimanja i scenarija. Brzo nekontrolirano pričanje s mnoštvom izgovorenog.
![]() ![]() |
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19360 |
Samo da napomenem iako piše i u komentaru titla da filmu manjka 10-15 minuta. Pa čekajte bolji release.
|
|
|
![]() |
|
iromafia111 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Online Points: 68319 |
Fali 10-15 minuta? Opet si prevodio mrtav pijan?
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Nisam ja kriv... Samo me prebacilo... Jedna scena pa neka druga... Ne znam što se dogodilo!
|
|
![]() |
|
iromafia111 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Online Points: 68319 |
Znam ja.
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
![]() |
|
![]() |
|
direktnojug ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 24.Ožujak/Mar.2012 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 211 |
Ova Lorensova zajedno pod ruku sa Kuperom cim pre shvate da je nasla krpa zakrpu tim bolje da odperjaju sto pre u sladunjavim instant (iskljuciti mozak) komedijicama i da ne zavaravaju ni sebe ni druge ljude da su iole kvalitetni predstavnici velike sedme umetnosti kakav je film... Toliko.
A kada se samo setim da je ova nazovi glumica dobila zlatnu statuicu eeeee onda mi se smuci... ta nagrada je postala presmesna sa sve onima koji prave odabir ko je treba osvojiti...
|
|
“Svi su rođeni slobodni a svugde su u lancima”
|
|
![]() |
|
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Status: Offline Points: 59 |
Ok film a svideo mi se lik koji igra Jennifer Lawrence, mada njen fan i nisam. A opet De Niro ništa posebno.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |