| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Journey from the Fall (2006) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Journey from the Fall (2006)Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2013 u 19:24 |
|
Journey from the Fall (2006) ![]() Žanr: Drama Trajanje: 135 min Država: Amerika Jezik: Vijetnamski, Engleski Režija i scenario: Ham Tran Uloge: Kieu Chinh ... Ba Noi (baka) Long Nguyen ... Long Diem Lien ... Mai Jayvee Mai The Hiep ... Thanh Khanh Doan ... Nam Film prati priču jedne porodice u borbi za opstanak nakon pada Sajgona 1975. pod komunistički režim severnog Vijetnama. Nakon što je njen suprug Long, vojnik južnog Vijetnama zarobljen i smešten u logor za prevaspitavanje, Mai, njen sin i svekrva beže u Ameriku u nadi da će tamo stvoriti bolji život. Uveren da mu je porodica mrtva, Long se prepušta sudbini i brutalnim uslovima, dok se Mai bori za opstanak u novoj zemlji. Kad Long sazna gde mu je porodica, dobija novu snagu i svim silama nastoji da im se pridruži. Nagrade i nominacije. |
|
![]() |
|
srkis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 15.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1642 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2013 u 22:43 |
|
Odličan film. A Čudak Jr. preti da pomrači slavu starijeg bate...
|
|
|
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
|
|
![]() |
|
titler
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2013 u 12:43 |
|
Fenomenalan film, ali fenomenalan. Podigao sam ga na net, Fragment spojen u jedan CD. Bilo je bas tesko skinuti Fragmenta, skoro mrtav torent. Ne znam kako je sada, ali eto imate dve opcije. Skinite i pogledajte, ja ne mogu da pocnem vec par dana sa gledanjem filmova posle ovog. Preumoran sam i jedva me drzi film pola sata zbog 'te jedno, te isto' price. Ali ovaj me je odusevio.
|
|
|
titler
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |