Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Još samo naslov....
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Još samo naslov....

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dinamoo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dinamoo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Još samo naslov....
    Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2008 u 16:00
Pozdrav svima,ja sam novi ovdje i imam jedan problem.Ne mogu nikako naći jedan film pa ako možda neko zna da mi odg.Uglavnom ako netko zna ili ima ideju  koji je to film bio bi mu zahvalan.Radi se o tome da ne znam naslov filma,ali radnja ide nekako ovako: Nekoliko prijatelja ide na odmor spuštanjem kajakom niz rijeku i naiđu na mrtvu ženu,i ne znaju šta bi napravili i nastave sa odmorom pa će kao kad završe odmor prijavit to policiji.
Znam da sam sad ispao glup,ali bi stvarno htio gledat taj film pa ako neko slučajno zna o kojem se filmu radi nio bi mu zahvalan.
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2008 u 11:21
Mozda http://www.imdb.com/title/tt0289635/
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,195 sekundi.