Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Joaquin Phoenix ima novi film s hororičnim prizvukom (11.01.2023.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Joaquin Phoenix ima novi film s hororičnim prizvukom (11.01.2023.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Joaquin Phoenix ima novi film s hororičnim prizvukom (11.01.2023.)
    Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2023 u 10:31
Povratak style over substance kralja - preskače se.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2023 u 13:58
Ovaj konkretni film mi se ne gleda, trejler mi je već bez veze, nije trebalo da ga gledam uopšte. Dok Ari Aster nije ni blizu toliko loš kakvim se ponegde čini, filmovi, naravno, nisu ni o čemu, već bi stvarno valjalo prepeglati malo te priče, srediti akcenat i mirna Bosna, ovako zbilja ispada (mada nije) da je style over substance, zapravo je osveženje žanra, meni je makar preko glave Conjuringa, Insidiousa, Sinistera, Smile blablabla, kao da gledam jedan te isti film iz godine u godinu, ubijaju žanr neinventivnošću, Asteru fali prosto kakav bolji dramaturg tek da ispegla te priče, ako mene ko pita tj. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,478 sekundi.