| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Jo Nesbo's Detective Hole (2026) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
natazoka
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Jo Nesbo's Detective Hole (2026)Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2026 u 23:13 |
|
Odlična serija
|
|
![]() |
|
klass
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2026 u 20:14 |
|
Serija koja na kraju ispade americki krimi triler presvucen u norveski dzemper.
Klise do klisea - genijalni detektiv koji je pijanac, serijski ubica kao glavni motiv, a tu su negde i korumpirani policajci.
Zatim glupost da norveska policija zataskava pogibiju kolege i montira scenu, a kolega vozac (pijanac) nikom ne odgovara. Zbog imidza policije. Norveska policija zataskava!!! Ajd da su rekli nasa ali norveska. :D A onda najveca glupost, citava radnja pociva na tome da policajci svercuju oružje kriminalcima. Valjda da bi kriminalci bili opasniji, pa da bi policija imala opravdanje da sama nosi oruzje. Predugo traje i od svih tih americkih sablona i nelogicnosti prosto ne moze da se dise. Nema vise onih kvalitetnih skandinavskih serija. Ocena 4. |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Svibanj/May.2026 u 08:37 |
|
Poceh da gledam i na startu prekidoh, rekoh dal sam bio raspolozen, jer retko koju seriju prekidam. Mada citao sam romane od Nesbea, ali sam i prekinuo citanje istih. Jedno te isto, u sutini glavne probleme u Oslu je prikazao dovoljno, kroz nekoliko romana seijala gde Hari Hule, cak sam prijateljicu u Oslu pitao da li tacne su stvari, odgovor je da i jesu problem. E sad te nelogicnosti, to me zamara, iritira i uopsteno u romanima, detektiv u raspadu, porodicni problemi, problemi sa porocima, tu dodele jos nekog partnera, i oni lucidno rešavaju slucaj. Desava se da biva i upucan vise puta, ma nista brzo se vraca jaci nego ikad. Mozda i pogledam seriju nekad. Da ima jako dobrih skandinavskih serija, nekih francuskih krimi, itd. Vec nekoliko meseci obnavljam noir filmove, i druge krimi iz tog nekog perioda, cak i tu koliko i pak drugo vreme bilo, u svakom smislu, price lepo ispricane, i jednostavnije su bolje odrađene, zanimljive. |
|
![]() |
|
alterego
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Svibanj/May.2026 u 22:22 |
|
Vrlo dobro 7.5/10
|
|
![]() |
|
Nebstar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15 sati 20 minuta , u 18:17 |
|
Čitao sam knjigu prije, kao i obično knjiga je puno bolja. Serija je kraća verzija ovoga romana ali u svakom slučaju vrijedi pogledati.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |