| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Jiu Long cheng zhai · Wei cheng AKA Twilight of the Warriors: Walled In (2024) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
jojo385
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Jiu Long cheng zhai · Wei cheng AKA Twilight of the Warriors: Walled In (2024)Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2024 u 07:42 |
|
Nije los film za kategorije : martial arts , action,crime,thriller ... klasifikacije. Cak zanimljiv zaplet sa ljudskim emocijama.
Prica o prijateljstvu i odanosti prijateljima bez obzira njihovu
proslost. Naravno za ovakove "martial arts" filmove nije neuobicajeno da imaju dosta nerealnog i nadnaravnog a ovaj
film ima I elemente fantazije. Ima pricu,ima sentiments I zasluzuje gledanje.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2024 u 04:20 |
|
Ovo gore ću se složiti, ali nešto na to i dodati jer je red.
Koreografije su predobre, čak i one koje spadaju pod "fantasy". Očekivano, ipak je unutra Samo Hung, a on ne bi dopustio da u fajtovima nešto ne štima. Neočekivano je nešto drugo, a to je manjak humora ako se već uglavljuje fanasy u xianxiju. Pa dobro, jesu li oni normalni, da je ovo išlo prema stilu starih HK borilačkih priča, bilo bi stoput bolje. Ili, ako su već išli na mračno ozbiljni film, onda tu nije smio biti lik sa nekakvim supermoćima. Pozitivci, ako ih tako mogu opisati, svoje su odradili kako treba, a bogami i sporedni negativci. Vremena za sve nije bilo puno, ali ono što je bilo, iskoristili su maksimalno. Glavni međutim negativac je... Da kažem ovako, nije nimalo interesantan. Da nije fajtanja, imam dojam da bih preskakao scene s njim jer je dosadan i naporan. Ali dobro, i dalje je ovo natprosječno dobar borilački film, a to što ja sad tu kenjam o neslaganju šema ne znači da ga treba propustiti. Naprotiv, valja ga pogledati čak i ako vas takvi filmovi ne zanimaju jer dinamika priče opravdava odgovore na nepravdu i nasilje. Radi se prikvel ne znam kome niti koga je briga za nj (sve je već ispričano u ovom filmu). Ali će biti i sikvel nakon rušenja Kowloona sa istom ekipom, a koji će nadam se dopuniti karakterizaciju četvorice prijatelja, sirote djevojčice i sada njene pomajke. Vezano za to, u postojećim titlovima tekstualni dijelovi na početku i na kraju nisu prevedeni. Nije toliko bitno jer ćemo dobiti kažem i prethodnika i sljednika. Ažurirao JoxerTM - 12.Prosinac/Dec.2024 u 04:38 |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77226 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2025 u 18:24 |
|
Koliko sam ga dugo čekao i na kraju nikako da ga odgledam jbg.
Dobro, kod mene ne mogu svakako, videću već ako me već ko, da prostite, primi na kung fu film |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |