| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Jiro Dreams of Sushi (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Jiro Dreams of Sushi (2011)Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2014 u 19:01 |
|
Jiro Dreams of Sushi (2011) ![]() IMDb Režija: David Gelb Žanr: Dokumentarni Jezik: Japanski Država: USA Trajanje: 81 min Masuhiro Yamamoto ... Himself Daisuke Nakazama ... Himself Hachiro Mizutani ... Himself Harutaki Takahashi ... Himself Hiroki Fujita ... Himself Tsunenori Ida ... Himself Toichiro Iida ... Himself Akihiro Oyama ... Himself Shizuo Oyama ... Himself Hiroshi Okuda ... Himself Yukio Watanabe ... Himself Kazunori Kumakawa ... Himself Kazuo Fukaya ... Himself Syozo Someya ... Himself Hiromichi Honda ... Himself Dokumentarni film prati život 85-ogodišnjeg Jire Ono, majstora sushija i vlasnika restorana'Sukiyabashi Jiro' sa tri Michelinove zvjezdice i njegovu potragu za savršenim suhijem. Jiro ima dva sina, oba su kuhari sushija, mlađi je napustio očev restoran i otvorio svoj u Roppongi Hillsu. Stariji sin još uvijek radi sa ocem i suočava se sa mogućnošću da jednog dana preuzme očev restoran. Prevod je najavio Calavera |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Calavera
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 22.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Rubacava Status: Offline Points: 179 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2014 u 16:25 |
|
Okaceno, ne gledati na prazan stomak.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2014 u 18:13 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |