| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Jigoku De Naze Warui Aka Why Don't You Play In Hell? (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Jigoku De Naze Warui Aka Why Don't You Play In Hell? (2013)Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2015 u 14:41 |
|
Jigoku De Naze Warui Aka Why Don't You Play In Hell? (2013) ![]() ![]() Režija: Shion Sono Scenarij: Shion Sono Žanr: Akcija, Komedija, Drama Jezik: Japanski Država: Japanski Trajanje: 129 min Uloge: Jun Kunimura ... Muto Fumi Nikaidô ... Mitsuko Muto Shin'ichi Tsutsumi ... Ikegami Hiroki Hasegawa ... Director Hirata Gen Hoshino ... Koji Hashimoto Priča o dva gangstera, Muto i Ikegami koji se međusobno mrze, no Ikegami je zaljubljen u Mutovu kćerku koja želi postati glumica. Otac joj odluči ispuniti elju te angažira režisera da snimi film u kojem će kćerka igrati glavnu ulogu, ali situacija se zakomplicira kada se filmska ekipa upetlja u rat jakuza klanova. Prevod je uradila: Deiji ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |