| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Jiang shan mei ren (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Jiang shan mei ren (2008)Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2021 u 19:16 |
|
Kraljevstvo u dugom ratu, kralj koji gine i ostavlja sve u rukama svoje kćeri, spletke, izdaje, ljubav, lojalnost...dakle klasika, bez iznenađenja.
Film lepo izgleda, uložilo se, nedovoljno da sve prođe kao epopeja koja nam se želi prodati ali dovoljno da mi se oči zasijaju u (tek) povremenoj divoti kadra. Sve je ipak prizemno, glupavo, ponešto i neuverljivo, čemu ne pomažu ni pop balade koje se provlače tu i tamo, što ne čudi, Kelly Chen je ipak pevačica, mada joj to ne znači mnogo jer bi ovde trebalo da je kraljica-ratnica. Da je makar malo bolje orkestrirana akcija, film bi bio uzbudljiviji, no i uz sav trud, ne ide. Ne pije mi vodu ni kao istorijski ep, ni kao ratni film, romansa je anemična, priča ionako suviše klasična. Nije moj broj. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |