| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ji ji Aka Miracles - Mr. Canton and Lady Rose (1989) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ji ji Aka Miracles - Mr. Canton and Lady Rose (1989)Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2014 u 14:10 |
|
Miracles - Mr. Canton and Lady Rose (1989) "Ji ji" (originalni naslov) ![]() Žanr: Akcija, Komedija, Krimi Trajanje: 105 min Država: Hong Kong Jezik: Kantonski, Engleski Režija: Jackie Chan Scenario: Golden Way Creative Group, Hal Kanter Uloge: Jackie Chan ... 'Charlie' Cheng Wah Kuo Anita Mui ... Luming Yang Ya-lei Kuei ... Madam Kao Chun Hsiung Ko ... Tiger "Čuda" je ponešto promijenjena verzija Caprovog filma "A Pocketful of miracles" iz 1961., te poprilično odudara od uobičajenog stila Chanovih filmova. Akcijske scene su i dalje mnogobrojne i izvedene do savršenstva, no ono što u većini Chanovih filmova nedostaje jest neka suvisla fabula, koja u ovom slučaju postoji. Charlie je mladić sa sela koji stiže u Hong Kong i od siromašne prodavačice kupuje cvijeće. Prodavačica donosi sreću onima koji od nje kupe pa će se Charlieju život potpuno promijeniti. Sasvim slučajno spašava život mafijaškom bossu i brzo napreduje u kriminalnoj družini. Uskoro postane vođa gangstera, koji ga ne prihvaćaju zbog njegove dobroćudnosti, no nakon što pokaže svoje borilačke vještine protiv suparničke bande, Charlie učvršćuje svoju poziciju. Kada sazna da se cvjećarica nalazi u neprilici, odluči joj pomoći i tako mijenja navike bande. Osim što se Chan potrudio da film funkcionira kao drama puna akcije i što je do detalja izradio likove, u kojima su se glumci posve pronašli te nam podarili odlične role, humora ima napretek, koreografija i scene su izvanserijske, a kadrovi su snimani znalački. Sve u svemu, "Čudo" kandidira za možda najbolji film Jackieja Chana. izvor: mojtv Prevod najavio NikolaJe |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2014 u 22:58 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |