Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Jennifer Lawrence, Robert Pattinson, Sissy Spacek, Nick Nolte (13.05.2025.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4964 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 13.Svibanj/May.2025 u 14:18 |
Govornici engleskog jezika u - Francuskoj? Pa Trump im je zaprijetio carinama na snimanje vam SAD-a, jesu li oni pukli?
|
|
![]() |
|
brgljez ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 14.Travanj/Apr.2007 Status: Offline Points: 124 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da, da i vatikanu... koji uskoro uvodi carinu talijanima.
![]() |
|
![]() |
|
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 87 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da li je ovo bio trailer ili teaser ? Ukoliko je ovo bio trailer ja zaista emam komentar sta se sve snima i svakakvo smece a ovo svakako necu gledati. Jennifer Lawrence razvikana. Robert Pattinson takodjr a onaj film sa njim Mickey 17 ne bih gledao nikako, zatim Sissy Spacek koja je uvek nesto utucena i koja gura staru slavu od filma Carry. Tu jedino Nick Nolte u redu koga nema potrebe nesto da kritikujem. Nijee da ja kritikujem i Lawernceovu i Pattinsona nego.... A LaKeith Stanfield.... Sve u svemu, ovaj projekat 99,9% bez mene ako ne i celih 100% jer zaista ne znam da li je ovo trailer ( trejler ) ili teaser ali sve u svemu....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |