| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Je suis né d'une cigogne aka Children of the Stork (1999) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Je suis né d'une cigogne aka Children of the Stork (1999)Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2014 u 17:04 |
|
Je suis né d'une cigogne (1999) * Children of the Stork * ![]() IMDb Režija: Tony Gatlif Scenarij: Tony Gatlif Žanr: Drama Jezik: Francuski Država: Francuska Trajanje: 80 min Romain Duris ... Otto Rona Hartner ... Louna Ouassini Embarek ... Ali Christine Pignet ... La mère d'Otto Marc Nouyrigat ... Le tonton critique Muse Dalbray ... Madame Moulin Suzanne Flon ... La voisine Daniel Laloux ... L'huissier Max Morel ... Le commissaire de police Tony Librizzi ... Le patron du salon de coiffure Jacqueline Jabbour ... La cliente râleuse Maamar Berrah ... Malcolm X Yakoub Abdelatif ... Le père d'Ali Mladi Otto je nezaposlen i frustriran svojim životom. Živi sa majkom u državnom stanu, radi slabo plaćen honorarni posao kao prodavač novina u podzemnoj željeznici i u vezi je sa lijepom Lounom, ilegalnom njemačkom imigranticom koja radi kao pomoćna frizerka u salonu i koja neprestano strahuje od sudskih izvršitelja. Umorni od svojih teških života, odluče se pobuniti protiv društva i krenu na put prema Njemačkoj, na kojem im se pridruži i Ali. Ali je arapski imigrant koji je napustio svoju obitelj jer su se njezini člaanovi odrekli svojih etničkih korijena i preuzeli francuske običaje. Svoju anarhističku pustolovinu započnu krađama automobila i pljačkanjem trgovina, a kada na putu naiđu na rodu sa slomljenim krilima odluče joj pomoći. Prevod je uradio: a.žižak TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |