| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Jawan (2023) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
HiDe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Jawan (2023)Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2023 u 22:17 |
|
Polupismeni IgaBiva je opet postavio totalno nerazumljiv opis.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2023 u 22:27 |
|
Bolje polupismen, nego četGPT.
|
|
![]() |
|
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2023 u 09:44 |
|
HiDe - dezintegriši se...
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2023 u 10:30 |
|
Da se nadovežem na komentare prethodnog filma, ja ne razumem komentar (e) člana HiDe, ako si pogledao film, i opis nije dobar, uzmi lepo i napiši, kao što i mi drugi napišemo kad uvidimo da nije dobar, a nekad ima sitnih propusta pa pređemo prko toga, ne gubi se na suštini, šta polupismeni i kakvi bakrači, na prvom mestu je nepristojno, a drugo ne vidim svrhu. Jeste prokomentarisao sam za Marvel/DC komentare, tog sam nekog mišljenja, jeste popularno ali da im ne treba nešto preterano davati prostora i pisati recenzije, možda bolje izabrati zanimljivije filmove i serije.
Ažurirao AlexDeLarge - 15.Studeni/Nov.2023 u 10:36 |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77218 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2023 u 14:10 |
Zašto ne zaboga miloga, meni su Marvel filmovi smejurija od početka (hajde, Gardiansi su mi okeT i vazda volim videti Spajdija), no ima ljudi koji vide lepotu ili zabavu i u njima, zašto bi im se (Marvelu pre svega) okretala leđa onda kada su posrnuli čak i za svoje standarde Pride, ko to može da kaže šta je kome zanimljivije ionako, sve i da poenta tobože jeste u tome da pišemo samo o zanimljivim (ili hajde, filmovima za koje ti misliš da su zanimljivi preciznje), ja prvi ne razmišljam o tome, pišem o onome što gledam, mrsko mi je pisati recenzije doduše, no osvrti su tu na ono što mene interesuje, šta me briga kome je šta zanimljivo ili nezanimljivo, pa ne mogu još i o drugima razmišljati, ne vidim da iko razmišlja o meni i mojim filmskim afinitetima a sa tipičnim stavovima priličnog članstva, jesus, posebno me boli briga šta oni misle i osećaju o filmovima, zgrozim se kada otvorim teme, oteraju me momentalno od svega onoga što volim u Filmu. Ako i to nije dovoljno, eto kada pogledamo nešto iz "fuj, kaka" domena, šta onda, da ćutimo? ![]() Jok, svi mi, pa i ti, pišemo valjda i o onome što nam se i ne sviđa, svejedno koliko prostora i reči im podarimo, no pišemo, fala bogu. Pa i sam reče HiDe-u da ako mu se ne sviđa opis neka sedne brate pa nek napiše drugačiji, neka svi pišu šta im padne na pamet, rekosmo x puta, forum svejedno izumire i jedva da se išta i piše, šta će kome još i smernice šta da ne piše Verujemn da si dobronameran i da to ionako kažeš usputno, no nije na nama da savetujemo ikome pa ni Igi o kojim filmovima će da piše a kojim i ne mora. Ono što gledamo, o tome pišemo (well, ja o svakom dajbože petnaestom jer prosto nemam vremena ni volje za sve ), zanimljivo ili sačuvajbože, svejedno je. Fuck, meni je sto puta draže da pročitam nešto pa i o vražijem Marvel filmu nego da ga, daleko bilo, moram sam gledati a potom prolaziti kroz sve to nanovo još i pišući o tome. ![]() ![]() Ažurirao puppet_master - 15.Studeni/Nov.2023 u 14:16 |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2023 u 19:20 |
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77218 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2023 u 20:12 |
|
Vala baš.
![]() Mada, jasno, Gremlini ne spadaju u "fuj, kaka" kategoriju, doduše dvojka je masterpiece, dok je kec tek mio film detinjstva, da prostiš, mog. Ne bih mogao prvi sada opet da gledam. Doduše, mogao bih kakvu Joe Dante retrospektivu da si napravim.
![]() |
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1513 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2023 u 08:11 |
|
Eh Joe Dante i Robert Zemeckis,u pravu si Puppet moglo bi to stivo da se obnovi
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2023 u 08:49 |
|
Robert Zemeckis pre, mada sam podosta filmova gledao po dva puta, a bukvalno fotografski se secam kada sam sa burazerom isao u video klub da iznajmimo The Howling (Joe Dante ili `Da li je to bio gremlin!`
). Ja se razmisljam da li da gledam nesto novo, a htedoh da repriziram filmove Costa-Gavrasa mada ni sam ne znam da li ce mi trenutno prijati.
Ažurirao AlexDeLarge - 16.Studeni/Nov.2023 u 09:21 |
|
![]() |
|
jojo385
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2023 u 09:14 |
|
Indian cinema is the largest national film industry in terms of the number of films produced, with 2,446 feature films produced annually as of 2019 ...........
e sad , ako godina ima 365 dana ,znaci oni stampaju sijaset filmova dnevno. Kvalitet je za mene BEZ GLEDANJA veoma upitan.Indijska kultura mi je strana.Mozda je do mene. Davno sam dobio savjet od jednog stvarno starog covjeka : "ako si dobar sa svima, onda ti nevaljas" Nemam vremena da gledam sve,Indijske filmove sam prekrizio. |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2023 u 10:32 |
|
Joe Dante, čitava ta generacija autora rođenih tokom 1940ih u Americi su prosto odrastali u specifično vreme, u nekojj drugoj Americi, od Carpentera, Landisa, Dante-a, preko Spielberga, da ih ne nabrajam sve, lako ih je prepoznati, eto i do samog Stephen Kinga. Naučna fantastika i horor kakvi su bili tokom pedesetih, pa stripovi, sve to su gutali kao deca i mašta im se, vidimo to, samo razvijala, kod svakoga od njih se daju naći prelepe posvete žanrovima, detinjstvu, duhu vremena i same mašte. Zemeckis je tu negde na granici, ne baš ono na šta ja konkretno mislim, mada je blizu i jeste dokačio donekle taj period mada mislim da je ipak u nešto (malo) drugačijem filmu, jasno voleo sam i njegove filmove, samo sa nešto drugačije strane.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2023 u 19:33 |
Nitno nije rekao da moraš pogledati bezbrojne njihove filmove. Zato forum i postoji da ubereš onih nekoliko koji su toliko ekstra ili posebni. Nema ih puno, najviše desetak godišnje. Pa možeš valjda jedan mjesečno.
|
|
![]() |
|
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2023 u 23:02 |
|
Prevod je uradio Bakica47 ✨
|
|
![]() |
|
contritum
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2024 u 19:07 |
|
Koliko god ja voleo Bolivud, neke filmove prosto ne mogu da svarim a ovaj je jedan od tih. Ugasio sam posle pola sata jer mi je bio užasno naporan i patetičan…ne verujem da bih imao živaca da odgledam celih 2 sata i 50min…ko je uspeo svaka čast…
|
|
![]() |
|
marcobobby
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 150 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2025 u 18:08 |
|
Spektakl od akcije, vizuelno besprekoran sa maštovitom koreografijom, ne samo scena borbi, već i plesnih tačaka (a ima ih bog'me). Narativ inspirisan Robin Hoodom, istinskim borcem za pravdu, uvek na strani potlačenih protiv vlasti. Ko voli akcione filmove, verovatno će uživati, uprkos prozirnom neubedljivom scenarističkom konceptu.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |