Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Javno Izvinjenje: dejan_sl !!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Javno Izvinjenje: dejan_sl !!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Javno Izvinjenje: dejan_sl !!!
    Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2007 u 13:20
Ovom prilikom bih hteo javno da se izvinem u ime DEJAN-SL, kolegama:

Schindler
dugi
john_smith

On trenutno nema pristup ni kompjuteru, a kamoli internetu i nije u mogucnosti da vam posalje diskove koje vam duguje. Sve ce biti poslato u najkracem roku.

Hvala vam na razumevanju!

Ažurirao darije - 11.Listopad/Oct.2007 u 13:42
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2007 u 14:55
Ma nije nikakav problem, da sam znao da je u gužvi ne bi ga ni gnjavio...ma nije ništa hitno

P.S. Dr Koks, bemti, kakav je to način napisati dugi, ajd dugy, ali dngy bi bilo najbolje..hehe    
Na vrh
john_smith View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj john_smith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2007 u 18:37
Ma, NEMA problema!!!
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2007 u 22:15
evo da se i ja javim....decki nadoknadit cu vam to s vise filmova....stvarno nisam u situaciji....ISPRICAVAM SE JOS JEDNOM....isto tako i mladenu kojem dugujem
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2007 u 00:12

evo posto sam se vratio i na svome sam,uskoro saljem deckima dvd-e..

hvala na razumjevanju

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2007 u 00:26
duguješ i bogu i narodu LOL
barabo Big smile
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2007 u 02:25
auuu  da znas lega da jesam....moram oko 40 dvd-a posnimat......valjda se momci neljute na mene i nadam se da sam im na vrijeme javio o situaciji
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2007 u 13:03
ma samo ti to polako i kvalitetno snimi, da ne bi bilo opet duplog posla smile80
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.