Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Japanski krimić najgledaniji (09.12.2024.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Japanski krimić najgledaniji (09.12.2024.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Japanski krimić najgledaniji (09.12.2024.)
    Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2024 u 16:57
Gledaú. I priynajem, to sam ;ak i napisao par puta, da sam recimo u jednom periodu i po;eo da iybegavam tj. sveo sam bio na minimum i ayijsku kinematografiju a bio sam obraylo\io ya[to, isto tako i Bollzwood kionematograji a i Rusku kinematogrtafiju, ali iskreno, to je bilo pre i jedan period, sad opet gledam te kinematografije i opet na sreú nailayim na neke dobre projekte.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2024 u 17:20
Ne znam čemu ovaj film kad je preklani napravljena 4dijelna serija:
https://www.imdb.com/title/tt16297296/
Dobro, ajde, slažem se, film možda bude preveden kad već serija neće.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2024 u 15:54
Ma ovde ima nekih projekata koji su zapoceti a da nikad nisu prevedeni. Ok, razumem. Neko je imao dobru volju pa nije mogao iz privtnih razloga ali bio je na ovom sajtu barem jedan ''padobranac'' koji je namerno zaspocinjao prevode nekih serija po jednu epizodu je znao da prevede pa da se presdhtalta na drugu, pa opet jedna epizoda, pa da skokne na trecu, pa opet jedna epizoda pa je skochio na neku chetvrtu seriju i ito tako jedna epizoda. Ne znam zasto takav lik nije dobio na primer BAN odavde ili...Ali ok, ne odluchujem ja o tome, ima ko odlucuje. Postoji oni iznad, bilo to administratori, moderateri i sl. Pa posle prevodioci i uopladeri a mi koji skidamo prevode i koji smo zadovoljni i zhvalni na tome e mi smo zadnja rupa na svirali )
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2025 u 13:42
Gledaće se serija, prvom prilikom, nisam video to ranije 👍
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.