| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Japanski horor poznat? (16.11.2022.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Japanski horor poznat? (16.11.2022.)Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2022 u 11:47 |
|
Školarka sa IQ200, a film nije Spilbergov? Onda možda i valja.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77219 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2022 u 16:12 |
|
Ali koji je po redu upliv u Ringu mitos, potreban je tim matematičara da bi sve to sabrao
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77219 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2022 u 16:36 |
|
Btw, nisam se rugao, tek glupirao, ja prvi ću gledati npr Sadako vs Godzilla
![]() Već vidim, Godzilla leškari u nekoj podvodnoj pećini, jbg provodi monotone dane samotno, gledajući japanske game show programe, creva krče, koža se ljušti i utom joj (mu) najednom zazvoni telefon..."imaš još sedam dana života". I onda, frka, panika, veliki obračun na hridima kakvog ostrva sa bunarom, šta ima veze, neka se biju, gledala bi raja. Meni je bre Freddy vs Jason bio praznik.
![]() Di (ga) je uopšte Ronny Yu onda kada ti treba? |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2022 u 17:18 |
|
Što god čovjeka veseli, a da ne škodi drugima, samo naprijed! Zvuči kao parola za dekriminalizaciju trave, što i jest kad sam ja u pitanju to treba biti legalno, priroda dala. Al kojekakve kemije, posebno one iz domaćeg laboratorija, to valja kažnjavati doživotnom. Ukratko, priroda da, kemija ne. Nizozemska izgleda misli kao i ja, pa su konačno odlučili zabraniti plin iz šlaga. Al mara ostaje kako je i normalno. Otišao sam u offtopic, ali. Kad ti je ćejf gledati Godzillu, gledaj! Pravu punu verziju, nemoj one vajnštajnove izmasakrirane jer je on morao kemijati.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2022 u 17:57 |
|
Slažem se, mada mi to i nije kakva goruća tema a opet kada budem bio stariji, voleo bih da dimim tu vutru, bog da me vidi (as in, bukvalno, vatre koje ja zapalim da se mogu videti iz kosmosa, hehehe), pa mi ne bi odveć prijalo da moram da se krijem i osećam kao nekakav šatro krimos, van svake pameti je.
No uvek se zaobiđe kakav zakon i pravilo, nisam ja tu da bih se slagao sa svime što neki šatro oci propisuju, ja njima ne govorim šta će raditi, neće vala pogotovo iko meni, so, svakom svoje. Za društvo bi bilo bolje da se ne pravi cirkus više sa tim budalaštinama o nezakonitosti trave, no društvo je svakako cirkus, šta pa očekivati od njega ionako.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2022 u 18:11 |
|
Godzilla filmove svakako ne razumem, ove američke verzije podjednako kao i japanske, tek mi bude detinje zabavno to kada se golema čudovišta i životinjice dohvate i ljušte kao nenormalni
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |