| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Japanske serije |
Odgovori
|
| Korisnik | |
hoshi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Japanske serijeObjavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2009 u 21:40 |
|
Ichi rittoru no namida (2005)
http://www.imdb.com/title/tt1370332/ Serija je radjena po istinitom dogadjaju..Petnaestogodisnja Aya oboleva od teske bolesti nervnog sistema (neizlecive)..U 11 epizoda opisan je njen zivot od trenutka kada se javljaju prvi simptomi,odlazak kod lekara i dijagnoze pa sve do njene smrti..Iako je bolest bila teska ona se nije predavala,sa osmehom je prihvatila sve sto joj je zivot doneo i zadao.Sve sto joj se desilo za sve godine bolovanja pisala je u dnevnik koji je na kraju doneo utehu i snagu mnogima.Ne bih mnogo da detaljisem jer je vredan gledanja . U svakom slucaju nista tako snazno nisam gledala pa ne pamtim kad.Definitivno jedna od najjacih prica u smislu emocija,filozofija,najtuznija i potpuno nevina a opet moguce i najlepsa ljubavna prica (za te godine).najsimpaticnija,najwau ako smem tako da kazem izjava ljubavi (opet za taj uzrast i za tu zrelost)..Jos uvek sam pod utiskom pa ne znam kako da se izrazim ali recimo da sam preplakala zadnjih par epizoda iako sam ja stvarno teska na suzama.. ![]() Ažurirao icemaher - 04.Kolovoz/Aug.2009 u 13:53 |
|
|
Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledajuci, gledajuci bez daha.”
|
|
![]() |
|
dancika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2009 u 22:33 |
|
U potpunosti se slažem
! To mi je jedna od od dražih japanskih serija, al definitivno najtužnija.Japanci rade najhumanije drame(barem po mom mišljenju- a nagledala sam ih se ja). Postoji i film rađen prema seriji, al nikako da ga pogledam... :P |
|
|
hikikomori
|
|
![]() |
|
hoshi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2009 u 06:22 |
|
Ja imam linkove ali ne smem da ga skinem.Moram da napravim pauzu.
Sad skidam prvu epizodu Last friends (Rasuto furenzu) u kojoj igra Ryo Nishikido (igra Haruta u seriji)... Moram da priznam da me je potpuno odusevila glumom Erika Sawajiri.Zaista parira velikim glumcima (bar sto se tice uloge Aye)... |
|
|
Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledajuci, gledajuci bez daha.”
|
|
![]() |
|
dancika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2009 u 09:35 |
|
Last friends, pogledat ću hehe, a sad gledam neku Bara no Nai Hanaya (The Flower Shop Without Rose) izgleda ok
. A preslatka Erika je super to odglumila- mlada je ona pa ćemo ju još gledat, a nadam se u ovako dobrim izdanjia. |
|
|
hikikomori
|
|
![]() |
|
hoshi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2009 u 13:51 |
|
Javi kakva je ta serija..Last friends ne deluje lose..
|
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |