| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Janie Jones (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Lonesome Cowboy Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 4209 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Janie Jones (2010)Objavljeno: 15.Svibanj/May.2013 u 15:43 |
|
Janie Jones (2010)
![]() IMDB Jezik: engleski Režija: David M. Rosenthal Scenario: David M. Rosenthal Uloge: Alessandro Nivola, Abigail Breslin, Elizabeth Shue Ocjena na imdb: 6,4/10 Žanr: Drama/Muzički/Obiteljski SInopsis Prije nego što jedne večeri izađe na pozornicu, temperamentnog rokera Ethana posjeti neočekivana gošća, bivša djevojka Mary Ann i sa sobom dovodi 13-godišnju Janie, za koju tvrdi da je Ethanova kći... Roker Ethan Brand (Alessandro Nivola) i njegov bend na putu su prema staroj slavi kada bivša ljubav (Elisabeth Shue) šokira Ethana pojavivši se s njihovom 13-godišnjom kćeri, Janie Jones (Abigail Breslin). Ethan odbija vjerovati da je Janie njegova kći, no kada njezina majka iznenada ode na rehabilitaciju, dijete nema kamo nego u autobus i na turneju s bendom. Bez očinskih poriva, Ethan nastavlja
živjeti divljim životom, prepuštajući Janie da se brine sama o sebi u
zloglasnim barovima i prljavim motelima. Dok Ethanov put prema
samouništenju prijeti da zaustavi njegov veliki povratak, Janie koristi
vlastiti iznenađujući glazbeni talent kako bi mu pomogla na trnovitom
putu prema iskupljenju. Trailer Izvor: mojtv.hr Prijevod postoji na engleskom jeziku Ažurirao A2D2 - 15.Svibanj/May.2013 u 15:49 |
|
|
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
|
![]() |
|
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Lonesome Cowboy Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 4209 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Svibanj/May.2013 u 16:04 |
|
Nedavno sam ga gledao na Cinemaxu. Šta reći, pristojna obiteljska drama koja drži tezu da muzika spaja ljude. Filmu se mogu prigovoriti jednostavna i predvidljiva fabularna riješenja, ali pobogu nije mu ni bila namjera da bude nešto dubok. Ipak očekivao sam malo bolju kemiju između inače sasvim korektnih Alessandra i Abigail, dok su muzičke numere u skladu sa bojom i tempom filma. Ništa novo, ništa posebno ali ipak simpatično djelce Davida M. Rosenthala. Ažurirao A2D2 - 15.Svibanj/May.2013 u 16:05 |
|
|
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2013 u 05:51 |
|
Janie Jones (2010) ![]() IMDb Režija: David M. Rosenthal Scenarij: David M. Rosenthal Žanr: Drama, Muzički Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 114 min Abigail Breslin ... Janie Jones Alessandro Nivola ... Ethan Brand Elisabeth Shue ... Mary Ann Jones Brittany Snow ... Iris Peter Stormare ... Sloan Joel David Moore ... Dave Frances Fisher ... Lily Brand Frank Whaley ... Chuck Rodney Eastman ... Billy David Lee Smith ... Officer Dickerson Michael Panes ... Ulysses Robert Goodwin ... Smoking Door Man Guy Van Swearingen ... Gil Adam Shalzi ... Creepy Goth Kid Katie M. Rich ... Brassy Girl Roker Ethan Brand i njegov bend na putu su prema staroj slavi kada bivša ljubav šokira Ethana pojavivši se s njihovom 13-godišnjom kćeri, Janie Jones. Ethan odbija vjerovati da je Janie njegova kći, no kada njezina majka iznenada ode na rehabilitaciju, dijete nema kamo nego u autobus i na turneju s bendom. Bez očinskih poriva, Ethan nastavlja živjeti divljim životom, prepuštajući Janie da se brine sama o sebi u zloglasnim barovima i prljavim motelima. Dok Ethanov put prema samouništenju prijeti da zaustavi njegov veliki povratak, Janie koristi vlastiti iznenađujući glazbeni talent kako bi mu pomogla na trnovitom putu prema iskupljenju. Prevod je uradio skaroo TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |