| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Jang-e jahani sevom AKA World War III (2022) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Jang-e jahani sevom AKA World War III (2022)Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2025 u 10:11 |
|
Opis ok, Ladan je iz bordela. I kod Kiarostami-a imamo o zemljotresu u Iranu, valjda kod Koker trilogije. Kod zanra stavio bih samo drama, ali meni je zanimljivo uradjena. Malo satira filmske industrije oko date tematike ( pa mozda neko uzme taj ekstremni slucaj kao degutantan, ali moglo je i sa drugim , nista ne menja). Crnohumorni elementi , mislim da nisu preterali, , mesanje stvarnosti i fikcije, malo kritika filmske ekipe, opet ugnjetavanje, klase, moral, granice, specificna romansa. Nekako kao da je radnja podeljena u tri dela, kraj je nagovesten, kad se setimo scene sa seta, ja bih voleo da je drugacije. Meni se ovo u konacnom svidelo. Hvala za prevod!
Ažurirao AlexDeLarge - 27.Ožujak/Mar.2025 u 10:20 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |