| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
James May's 20th Century (2007) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
rambo975
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Pridružen: 16.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Mate'vac Status: Offline Points: 1247 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: James May's 20th Century (2007)Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2014 u 18:45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Žanr: dokumentarna Jezik: engleski Narator: James May ![]() Džejms Mej nas vodi na fantastično putovanje u prošli vek, koji je istoriju i naš život promenio više nego svi prethodi vekovi zajedno. Početkom 20. veka, na duga putovanja su odlazili vojnici, iseljenici i bogati. Tada su pioniri avijacije sve to promenili. Automobil nam je takođe doneo novi osećaj slobode. Putovanja su postala lakša i pristupačnija. Prvi put u istoriji, filmska kamera i televizija nam približavaju svet, a kompjuteri i optički kablovi menjaju život iz temelja. Ušli smo u eru istraživanja svemira. Uporedo sa istraživanjem sveta koji nas okružuje, razvijale su se medicina, genetika i nova svest ljudi o sebi samima. U 20. veku tinejdžeri postaju posebna vrsta ljudi, sa sopstvenim prohtevima, stilom odevanja i muzikom. Nastaju nove tkanine, u fantastičnim novim bojama, zahvaljujući sintetičkim materijalima. Tokom 20. veka, struja je uvedena svuda i od tada gradovi blješte sjajem neonskih reklama. ![]() ![]() Epizode 1. Honey, I Shrunk The World 2. Blast Off 3. Body Fantastic 4. Take Cover 5. Inventing The Teenager 6. Big City, Bright Lights ![]() ![]() ![]() Ažurirao rambo975 - 14.Sijecanj/Jan.2015 u 05:53 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2015 u 01:14 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |