| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Jakarta (2000) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Jakarta (2000)Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2022 u 23:20 |
|
Prijevod je uradio BaglyasPeter 👍
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2022 u 10:08 |
|
Mene je film zabavio, sto mislim da je i cilj koji su imali autori, i prijao mi je. U sustini je krimi triler prozet u celini komikom, pa je i komedija (tako da su i ovde isprepletani zanrovi, prakticno uporedni, i zajedno sa obrtima radnja/likovi mi se bas zbog toga i svideo fim nasuprot nekim manama), lepo osmisljena sa dosta obrta i retrospekcijama, jedan obrt u narativnom smislu je bas iznenadan tj. neocekivan u datom trenutku, Uvek vas iznenade sa nekim crnohumornim scenama i dijalozima npr. kod mosta, ili nekim scenama koje ne biste ocekivali npr. strip. Ali ima i IQ<50 scena i dijaloga, kao i ponasanja likova, kao i nekih nelogicno uvedenih scena. Neke scene su me podsetile na neke scene iz drugih filmova pa moze da bude i da je parodija na iste, mada mozda i nisu tako zamislili. Gluma i likovi nisu na istom nivou, tj. npr. lik / glumac, Hae Ryong/ Sang-Jung Kim odlicno odradjeno, Slicno, ali slabije vazi mi za plavog (Chang Jung Lim), dok mi je gluma belog (Se Jun Kim) afektirana i u nekim momentima iritantna, slicno i za crvenu (Hee-kyung Jin) koja je tu da pravi vezu u radnji, mada nisu toliko zastupljeni pa mozda nece smetati.Ostali manje-vise, onako. Morali su da ubace i policajce na kraju i po njima da udare, zato je ubacen i jedan nebitan lik, ali to stalno podsecanje, neverovatni su. A jedan delic pri kraju me podseti i na drugi deo Balkan Ekspresa, deo vezan za put. Sve u svemu, meni je korektan film.
Ažurirao AlexDeLarge - 12.Veljaca/Feb.2022 u 11:18 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |