Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - JAG-prevod
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

JAG-prevod

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Crespo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crespo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: JAG-prevod
    Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2009 u 16:47

Molio bih za pomoc,svakog ko na bilo koji nacin moze da mi pomogne da nadjem titlove za ovu seriju. Dakle,ako neko ima prevode ili zna gde bih mogao da ih nadjem,neka mi pomogne,bio bih mu neverovatno zahvalan,posto su mi prevodi zaista potrebni. HVALA

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2009 u 20:57
Ubio si se danas od posla da skupiš 10 postova kako bi mogao postaviti ovu temu. Reci mi, molim te, zašto to nisi mogao napisati u prvom postu u odgovarajuću temu? Zar stvarno misliš da si prvi koji se dosjetio ovako "brilijantne" ideje? Zar stvarno misliš da drugima prijevodi nisu "zaista" potrebni nego ih traže onako, iz zajCensoredcije?
Na vrh
Crespo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crespo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2009 u 03:22
Stvarno cenim tvoje detektivske sposobnosti i sve to,ali pametnije bi bilo da si mi dao link do teme u kojoj je trebalo da postavim ovu molbu,jer si mnogo duze na ovom forumu od mene. Uostalom,do "brilijantne" ideje(kako je ti nazivas),nisam dosao zato sto sam bilo koga hteo da nasamarim ili prevarim,vec zato sto je rukovodstvo foruma od mene zahtevalo da pre otvaranja teme,moram da imam  najmanje 10 postova. Tako da sam siguran da se nisam ogresio o pravila foruma,jer sam ih sledio. Stvarno ne znam zasto si postovao u mojoj temi,ako ni na koji nacin nisi hteo da mi pomognes,ali naravno ti imas prava na to,kao sto i ja imam legitimno pravo da nakon 10-og posta otvorim svoju temu.
Taman sam hteo da pohvalim rad foruma,jer mi je delovao izuzetno mirno i idilicno,iako ima ljudi sa teritorija svih drzava bivse Jugoslavije,kad ono imam sta da vidim.
Nadam se da si uvideo da tvoj komentar nije na mestu i nadam se da cemo u buducnosti mnogo bolje saradjivati,jer ne planiram da svoj boravak na ovom forumu svedem na 10+postova,kako bih mogao da otvorim svoju temu.
Svako dobro i prijatno!!!Wink

P.S. Jos jednom molim svakog,ko na bilo koji nacin,moze da mi pomogne da nadjem titlove za ovu seriju,da to i ucini. HVALA

Ažurirao Crespo - 18.Travanj/Apr.2009 u 03:26
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2009 u 04:09
Za ovu seriju ne postoji prevod na bilo koji od nama bliskih jezika. A to da se nisi ogrešio o pravila foruma...kako se uzme. Po pravilu bi titlove za serije trebao da tražiš u dve pomenute teme, koje su otvorene već nekoliko godina unazad, a to si mogao lako da pronađeš i sam. Ne trebaju ti linkovi za to, "prošao" si pored tih tema dok si pisao prvih deset postova.
Na vrh
Crespo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crespo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2009 u 13:24
Je l' se to vodi neki linc protiv mene na ovom forumu? Nov je,pa kao,ajde da ga zajebavamo... Nije to lepo,dragi moji prijatelji. Mislim da bi prema novim clanovima,mnogo bolje trebalo da se odnosite. I dalje tvrdim,da nisam znao da postoji tema za trazenje prevoda,iako sam je potrazio na forumu,ali ocigledno povrsno. E,kada je vec nisam nasao,vec sam otvorio svoju temu,e onda da mi lepo date LINK do teme predvidjene za ovu vrstu pitanja,a ne odmah da me napadate i prozivate. Doduse,ti si mi bar delimicno pomogao,jer si mi rekao da nema provoda na nekom od nama srodnih jezika. I sta ste se koji djavo uhvatili za mojih 10 postova? Vi imate po 3-4 hiljade,obratite paznju na vase postove,a moje ostavite meni. Druga stvar je sto ja uopste nisam spamovao,pa da vi imate neki razlog da me smarate. Tih 10 postova bih ja kad-tad napravio,nakon otvaranja teme. Mislim da bi stvarno red bio da me zaobidjete,nikoga ni na koji nacin nisam ni uvredio,ni povredio,da bih trpeo ovakve prozivke na moj racun. Ako sam vec otvaranjem ove teme prekrsio pravila foruma(za sta nisam bas siguran),vi kolege,sa moderatorskim "titulama",lepo kopirate moj prvi post u temu u kojoj je mesto,a temu koju sam otvorio izbrisete i zavrsimo posao. Nema razloga da se segacimo ovde i da glumimo ludilo...
Srdacan pozdrav...
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2009 u 13:45

Srdačno, nema šta...LOL Niko te nije napao, nemoj odmah da skačeš. Imam ja pametnija posla od "napada" na tebe. Samo sam ti najkulturnije ukazao na početničke greške. A link...pa ako te toliko zanima:

http://www.divx-titlovi.com/forum/lista-potrebnih-prijevoda-do-2005-g_t16049.html

http://www.divx-titlovi.com/forum/potrebni-prevodi-za-filmove-od-2005-g_t16047.html

Eto. Od sad zahteve postavljaj tu. Wink

Na vrh
Crespo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crespo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2009 u 19:49
Morao sam da "skocim",jer mi se ucinilo da su se svi,bez razloga,okrenuli protiv mene. Hvala puno za linkove,od sada,sigurno necu otvarati novu temu,ako vec postoji tema za to.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2009 u 20:52
Inače ne komentiram postove "uvrijeđenih", ali ti si mi nekako drag. Ako ostaneš duže na forumu vidjet ćeš da je prava rijetkost da se netko od starijih članova "raspištolji" i u jednom danu pukne 10 ili više postova (čast iznimkama), ali zato ima dosta novopridošlih "Pitagora" koji smisle brilijantan plan kako riješiti problem "10 postova". Takve opominjemo bez na to obzira tko su i odakle su. Zato sam opomenuo i tebe isto kao što sam prije nekoliko dana opomenuo i jednog drugog "novaka".
Normalno da nisi prekršio pravila foruma i da nisi spamao. Vidi se da si "naučio gradivo", osim onog dijela koji kaže gdje ljudi sa manje od 10 postova mogu postavljati zahtjeve.
Nisi ti prvi koji je uletio na forum i došao u nesporazum sa "starosjediocima". Ovdje ima ljudi koji su sada vrlo važni i cijenjeni dio ekipe, ali su isto imali problema na početku.
A što se tiče mojih "detektivskih" sposobnosti, pazi sad ovo: Kažeš da se želiš duže zadržati na forumu, prvi dan si ispucao 10 postova, ali nisi se javljao u temi gdje se predstavljaju novi članovi. Nekoliko rečenica tipa "Pozdrav svima, zovem se Crespo i bivši sam argentinski reprezentativac. Osim nogometa i plesanja tanga obožavam i filmove." dalo bi nam do znanja kakve su tvoje namjere.
Kao što je već Čudak rekao, nemam nikakvu namjeru "skakati" na tebe. Svakoga tko misli da je "lukaviji" od ljudi koji su već dosta dugo ovdje opomenem na vrijeme da kasnije ne bi bilo "nismo znali".
Sad si ti na redu. Otvori novu temu u rubrici "Novi članovi", predstavi se i idemo od početka.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2009 u 02:05
Originalno postovano od strane Crespo Crespo piše:

jer mi se ucinilo da su se svi,bez razloga,okrenuli protiv mene.

Eto vidiš, ja sam na tvojoj strani! Wink

Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Ako ostaneš duže na forumu vidjet ćeš da je prava rijetkost da se netko od starijih članova "raspištolji" i u jednom danu pukne 10 ili više postova (čast iznimkama)
luka2
Na vrh
Crespo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crespo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2009 u 21:54
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Inače ne komentiram postove "uvrijeđenih", ali ti si mi nekako drag. Ako ostaneš duže na forumu vidjet ćeš da je prava rijetkost da se netko od starijih članova "raspištolji" i u jednom danu pukne 10 ili više postova (čast iznimkama), ali zato ima dosta novopridošlih "Pitagora" koji smisle brilijantan plan kako riješiti problem "10 postova". Takve opominjemo bez na to obzira tko su i odakle su. Zato sam opomenuo i tebe isto kao što sam prije nekoliko dana opomenuo i jednog drugog "novaka".
Normalno da nisi prekršio pravila foruma i da nisi spamao. Vidi se da si "naučio gradivo", osim onog dijela koji kaže gdje ljudi sa manje od 10 postova mogu postavljati zahtjeve.
Nisi ti prvi koji je uletio na forum i došao u nesporazum sa "starosjediocima". Ovdje ima ljudi koji su sada vrlo važni i cijenjeni dio ekipe, ali su isto imali problema na početku.
A što se tiče mojih "detektivskih" sposobnosti, pazi sad ovo: Kažeš da se želiš duže zadržati na forumu, prvi dan si ispucao 10 postova, ali nisi se javljao u temi gdje se predstavljaju novi članovi. Nekoliko rečenica tipa "Pozdrav svima, zovem se Crespo i bivši sam argentinski reprezentativac. Osim nogometa i plesanja tanga obožavam i filmove." dalo bi nam do znanja kakve su tvoje namjere.
Kao što je već Čudak rekao, nemam nikakvu namjeru "skakati" na tebe. Svakoga tko misli da je "lukaviji" od ljudi koji su već dosta dugo ovdje opomenem na vrijeme da kasnije ne bi bilo "nismo znali".
Sad si ti na redu. Otvori novu temu u rubrici "Novi članovi", predstavi se i idemo od početka.

Jednostavno moram da ti odgovorim i na ovu poruku...

O kakvom "brilijantnom" planu govoris? Ako je potrebno biti Pitagora da bi se sastavilo 10 postova i smislio takav plan,onda sjajno. U tom slucaju moja genijalnost je neverovatna,jer mi je za smisljanje tog plana bila potrebna jedna milisekunda. Neverovatan sam. Ali,nasao se neko genijlaniji i od mene,ko je uspeo da osujeti moj plan. Kako ti je to samo poslo za rukom? Sad ozbiljno. Da li ti mislis,da sam mislio da to sto ja prikupljam postove,kako bih mogao da otvorim temu nece niko provaliti? Da li sam se uopste i trudio da u bilo kom trenutku sakrijem svoje namere?

Citiraj Vidi se da si "naučio gradivo", osim onog dijela koji kaže gdje ljudi sa manje od 10 postova mogu postavljati zahtjeve.
Sjajno. Iz ovog sledi: imam vise od 10 postova i mogu postavljati zahteve gde hocu,osim naravno u temama koje nisu predvidjene za to. Naravno uz cinjenicu da do tih 10 postova nisam dosao spamom.

Sto se tice one teme za predstavljanje novih clanova,mogu samo da kazem da stvarno nemam obicaj,ni na jednom forumu,da pisem u tim temama,tj. da se predstavljam,ali cu ovoga puta napraviti izuzetak,bas zato sto vidim da sam ti drag i da izuzetno cenis moj genijalni intelekt,te me cak uporedjujes i sa ,cuvenim,Pitagorom,ali objasnio sam ti da sam ga u ovom slucaju,cak i nadmasio.

Zao mi je sto je tema koju sam otvorio otisla u off topic,ali sta je-tu je... Bas kao i ti,nadam se,da cemo dalju saradnju na forumu nastaviti u mnogo boljem svetlu.
Veliki pozdrav za sve,a posebno za Darija koji je na mojoj strani.
P.S. Darije,izabrao si pravu stranu,budi uveren u to.

Ažurirao Crespo - 19.Travanj/Apr.2009 u 21:55
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2009 u 23:41
aj aj otprci sa tim samoproglasavanjem zrtve
svi smo mi ovdje isti, a posto nema titlova mogo bi i lock na ovo, jer jos malo pa ce marisol dotrcat odnekud i sva se rasplakat.
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.