Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Iz The Walking Dead u porodičnu dramu (26.07.2019.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Iz The Walking Dead u porodičnu dramu (26.07.2019.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Iz The Walking Dead u porodičnu dramu (26.07.2019.)
    Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2019 u 17:37
Ne znam. Serijski glumci, oni koji su stekli slavu, uglavnom i ostanu publici poznati bas po tim ulogama. Kao npr. Dejvid Karuzo se nakon Njujorskih plavaca oprobao i na velikom ekranu da i popularnost vratio CSI Majami. Isto tako mislim da mali broj publike kaze ''Jaoo eno ga Majkl Si Hol /lepse zvuci ipak u originalu Michael C. Hall )/, nego kazu ''jaooo eno ga Dexter. Isto tako Bryan Cranston kao ''Hemicar i Aaron Paul kao Dzesi. A isto i Michael Chiklis je publici poznatiji kao Vic/Vik/. Zato mislim da je Andrew Lincoln ''pomalo'' ostao zarobljen u liku kao Rick Grames. Spekulisalo se jedno vreme i da Lincoln bude novi Bond ali... A evo jednog kontra primera, mislim da publika uglavnom ippak kad vidi Nigana ne kazu ''e evo ga Nigan'' nego ''jaoo evo ga Jeffrey Dean Morgan. Ali sa druge strane, Lincoln je osetio mozda da je doslo i do zasicenja kao Rick Grames.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,891 sekundi.