Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam > Smješni i zanimljivi klipovi i slike
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - its here, its here!!!!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

its here, its here!!!!!!

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
phil View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj phil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 19:57

ta je slikica na kraju 4 epizode

nigdje nemogu naci 5 epizodu

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 20:01
pa kada je njema jos, sada ce epke ici jednom tjednom(ponedjeljkom)
Na vrh
phil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj phil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 20:14

trebaju staviti svaki dan jednu epizodu (dok to bude gotovo nzb ce mi isteci a

više ne mislim uzimat (bat dok mi se malo ne nakupi ono šta me zanima)

da li seriju mogu pratiti na satelitu i na kojem programu

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 20:18
HEHEHE

mozes pratiti, idi zivjeti u ameriku i pretplati se na FOX

sto se tice prikazivanja, uvijek je tako u americi, svaka serija se prikazuje jednom tjedno(nekad ima i iznimaka: triangle, sleeper cell)

vidis, mene je to jebalo: sto raditi? gledati svaki tjedan ili cekati da se sve prikaze pa pogledati u dva dana? odlucio sam se na svaki tjedan zbog mogucih spoilera koje bih citao po netu, radim na 24 fan sitetu pa moram pratiti sve stranice vezane sa serijom
Na vrh
phil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj phil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 18:39
oko koliko sati ce doci 5epizoda na net
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 19:17
oko 3-4-5
Na vrh
phil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj phil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 19:22
u noci
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 19:23
u americi je to oko 21:00 i 22:00
Na vrh
phil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj phil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 19:31

joj da - zaboravio sam na vremensku razliku

znaci da cu moci gledati tek sutra kad se vratimiz škole 

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 19:34
a kao, prije bi te se skinulo da se je torrent u 8-9 sati? svejedno ces morati cekati cijelu noc da gledas
Na vrh
phil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj phil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 20:24

stavit cu ujutro kad budem isao u skolu skidat

i do se vratim imat cu ga

(koristim nzb pa mi je stalno najveca brzina)

Na vrh
phil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj phil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2006 u 15:34

sad sam pogledao 5 epizodu

jedva cekam iduci utorak

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2006 u 15:48
ja sam odlucio da necu gledati vise
cekat cu 5 mjesec pa pogledati sve u dva dana
Na vrh
phil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj phil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2006 u 16:15

svaka cast

ja sad vise ne mogu stati

a i ondsa bi mi se nakupilo za skidat

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2006 u 16:18
skidat cu ja svaki utorak ali necu gledati

kraj epke me digne i onda tjedan dana cekati za nastavak? nema smisla, nije serija koja se gleda jednom tjedno

gledao bi da je svaki dan po jedna epka, to vec moze proci

PS: skidam mi 60kb/s
Na vrh
phil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj phil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2006 u 16:20

meni isto skida 50/60kb/s

zanima me koja bi mi brzina bila da imam jaci paket

(sad imam ovaj najsporiji na adsl-u)

Na vrh
phil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj phil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2006 u 21:55

di mogu naci 6 epizodu

preplata na NZB mi je istekla

(s programom BitComet)

Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2006 u 18:22
www.mininova.org
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,153 sekundi.