Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Itaewon salinsageon Aka Where the Truth Lies (2009)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Itaewon salinsageon Aka Where the Truth Lies (2009)

Itaewon salinsageon

Itaewon salinsageon (2009)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2009

Žanr:

kriminalistički, misterij, triler

Trajanje:

100 min

Režija:

Ki-Seon Hong

Scenarij:

Lee Maeng-yoo
, Young-soo Ahn

Glavne uloge:

Song Young-chang
  >  Prosecutor Director
Jung Jin-young
  >  Public prosecutor Park
Oh Gwang-Rok
  >  Defense Attorney
Jung-ki Kim
  >  1st Trial Judge
Miles Meili
  >  CID Agent Vans
Keun-Suk Jang
  >  Pearson
Shin Seung-hwan
  >  Alex
Peter Holman
  >  Michael
Lee Eung-jae
  >  Legal Assistant
Park Jin-young
  >  Attorney Jang
Jin-young Jung
  >  Prosecutor Park
Song Joong-ki
  >  Jo Joong-pil
Seo-yeon Park
  >  Park Ji-Sun
Natallia Bulynia
  >  Cafe guest
Soo-Young Park
  >  Chief Choi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Itaewon salinsageon Aka Where the Truth Lies (2009)
    Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2022 u 08:33
Meni je ok film, ko voli ili pak može da gleda dramatizaciju stvarnih dogadjaja, u ovom slučaju ubistvo, istraga, sudski proces. Malo više oko toga zašto i zbog čega bih rekao nekome npr. da pogleda otišao bih u spoiler-e. Ja sam za dati slučaj samo čuo, i nije izolovan slučaj, bilo ih je više, znam za još dva u Republici Koreji (SOFA sporazum, i nije samo u Republici Koreji, slično je npr. u Japanu mada bila je revizija, kao i u drugim državama, i sve što je posledica istog).  I kod samog slučaja dve,tri stvari su mi atipične. Dakle najbolje je da ništa ne znate o slučaju, a kad pogledate bacite pogled o datom slučaju, pa može i Wikipedia, zbog tri stvari. 

Ažurirao AlexDeLarge - 26.Ožujak/Mar.2022 u 09:03
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 15:23
Odlican uznemirijuci film. Izvukli su se smradovi koji ubise coveka na pravdi boga. Ocena 8/10 Jedina zamerka ocajna gluma jednog od dvojice '' ubica''
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 15:24
Alex Ako znas da li ima jos filmova po istinitim dogadjanjima ove vrste, slobodno preporuci.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 16:10
Pa ima, podosta njih si gledao, evo sam ti negde pominjao, ali ne mogu da se setim gde i kad, Imamurin sam ti predlozio eto on je po istinitom nisi nsita rekao,  nezgodno je sto ti se jedan svidi drugi ne, pogledaj Doch (2012) ili argentinski Crímenes de familia, a kad se setim javljam ti.

Ažurirao AlexDeLarge - 07.Sijecanj/Jan.2023 u 09:12
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 18:08

Doch sam davno davno gledao. Dobar je film
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 18:32
Eto onda preostala dva.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.