Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - It Stains the Sands Red (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

It Stains the Sands Red (2016)

It Stains the Sands Red

It Stains the Sands Red (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2016

Žanr:

drama, triler, horor

Trajanje:

92 min

Režija:

Colin Minihan

Scenarij:

Stuart Ortiz
, Colin Minihan

Glavne uloge:

Brittany Allen
  >  Molly
Michael Filipowich
  >  Jimmy
Merwin Mondesir
  >  Nick
Steve Judkins
  >  Soldier 1
Kristopher Higgins
  >  Ted
Juan Riedinger
  >  Smalls
Andrew Supanz
  >  Jason
Warren E. Thomas
  >  Soldier 2
Nico David
  >  Chase
Kyle McCachen
  >  Flashback Boyfriend
Dylan Playfair
  >  Robbie
Max Christensen
  >  Baby Chase

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: It Stains the Sands Red (2016)
    Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2017 u 01:06
Prijevod je najavio robin12345 ⚡️
Na vrh
idvi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj idvi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2017 u 10:37
..hm.. ima neku gledanost ..ali dozlaboga hrpu gluposti nelogicnosti..uglavnom da se gledati ali ostaje bljutav okus.
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2017 u 11:53
meni dobar po toj otkačenosti, nije baš uobičajen, drugačiji je, dobro utrošeno malo para...
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2017 u 11:57
Malo je blesavo citirati samog sebe, no ko da piskara ponovo sve LOL

Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Meni interesantan mali, intimni, ujedno i nepretenciozni filmić o problematičnoj devojci koja sa svojim histeričnim tipom zaglavi u sred pustinjske bestragije Nevade u cik zombi apokalipse. Igrom slučaja ostaje bez tipa, te tim vrelim i pustim predelima mora lutati sama, ne bi li se dokopala izolovanog aerodroma. No da li je sama? Naravno da nije, prati je gladni, mahniti zombi, dok poseban šarm ovom filmu daje upravo miličin odnos sa njim...

Fin je, zbilja drugačiji od filmova ove tematike. Par puta me je nasmejao, tu i tamo raznežio, pomalo jasno i iritirao (jer je mogao pobeći od to nešto stereotipa u koje povremeno upada, suviše je lepo osmišljen da bi upadao u jeftine zamke), sveukupno ipak oraspoložio. Nisu ovo zabavni dani za horor žanr, te mi je drago da eto makar povremeno ponešto i iznenadi. Skromno, ništa epohalno ali (meni) dovoljno dobro. 

Ažurirao puppet_master - 14.Kolovoz/Aug.2017 u 11:58
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2017 u 17:37
Here we go again. IMDb ponovo gresi, ovo je horor a nikakva drama a kamoli triler. Koliko ima filmova i serija na ovakvu temu, o zombijima, ovo nije toliko lose. Nije nesto posebno ali nije ni toliko lose. Uostalom tamo sam ostavio takodje komentar da ovaj film nisam prekinuo, a neke na ovu temu jesam, znaci moze se odgledati, ali ne ocekujte nesto extra.
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2017 u 20:45
Onako moze da se pogleda.S obzirom da nisam ljubitelj zombi horora ovo je kul.Ali opet da napomenem da ne volim ovaj tip filmova, tako da je prvi i poslednji apokalipsa zombi koji sam gledao...
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.