Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
It Follows (2014) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
bojan969 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator ![]() ![]() Pridružen: 18.Svibanj/May.2009 Status: Offline Points: 6167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 07.Svibanj/May.2015 u 22:02 |
It Follows (2014) ![]() Žanr: Horor, Misterija Trajanje: 100 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija i scenario: David Robert Mitchell Uloge: Keir Gilchrist ... Paul Carollette Phillips ... žena sa namirnicama Loren Bass ... Annin otac Olivia Luccardi ... Yara Lili Sepe ... Kelly Height To ne razmišlja, To ne osjeća, To ne odustaje, To dolazi. Za sve ljubitelje horor filmova To dolazi – It follows film je koji se ne propušta. Smatraju ga najboljim američkim horor filmom od Blair Witch Projecta i jednim od najstrašnijih filmova u posljednjih nekoliko godina. Jesen bi za devetnaestogodišnju Jay trebala predstavljati školu, dečke i izlaske na jezero vikendom. Ali nakon naizgled nevinog seksualnog odnosa, Jay su obuzele čudne vizije i osjećaj kojem ne može pobjeći da je netko ili nešto prati. Suočena sa strašnim prikazanjima zajedno sa svojim prijateljima tinejdžerima traži način kako pobjeći strahovima koji se nalaze svega nekoliko koraka iza njih. izvor: mojtv Prevod uradio fAzazel Ažurirao bojan969 - 13.Srpanj/Jul.2017 u 00:15 |
|
![]() |
|
Partizan22 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 03.Svibanj/May.2015 Status: Offline Points: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jedva cekam !!
|
|
![]() |
|
bojan969 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Pridružen: 18.Svibanj/May.2009 Status: Offline Points: 6167 |
fAzazel hvala za prevod
![]() |
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23204 |
Još jedan od boljih horora bez krvi koje sam gledao do sada.
![]() Hvala Fazli za odličan prevod. ![]() |
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 58636 |
Mnogo volim ovaj filmić. Neka ih mane, kojih ima, no ambijent, ritam, čitav šmek, retro mjuza, prelepe tišine koje mi autor pruža da bih uživao u kadrovima, film koji deluje kao san (košmar?) podseća na mnogo veće majstore ali bez pokušaja da imitira...Svoj...ma, zapravo podseća me na mnogo toga zbog čega uopšte volim horor. Što objektivno, što lično moje, tek, rekoh, volim.
![]() |
|
![]() |
|
franc-prijatelj ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 17.Veljaca/Feb.2016 Lokacija: Slovenija Status: Offline Points: 1 |
Za horrorce verovatno dobar. Inače prosečan. Nema kadra, da te malo prodrma. Skoro su svi ko jaje jajetu.
|
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 58636 |
Nisam ranije video prethodni post, no možda se to "nema kadra da te prodrma" i ne odnosi na moje pominjanje uživanja u kadrovima
![]() ![]() ![]() ![]() Kako bilo, kažem, uvukao me je u svoj košmarni svet, kadrovi mi deluju tako, nestvarni, košmarni, spori a opet govore ili o prijateljstvu/zajedništvu, izolaciji od onog drugog sveta mimo košmara ili su to pa kadrovi koji nas uvlače u paranoju likova, same priče, gde ni mi, kao ni oni, ne znamo uvek kao ni tačno gde je to zlo koje večito prati, pa bivamo angažovani tako da pratimo i ono šta se dešava u dubini svakog od tih kadrova "je li to onaj učenik?", "onaj deda?" i ko već. Na to sam mislio iznad, jasno, a ne na kakve jump scare iznenadne kadrove kakvog zubatog ili kojeg kod već nemira koji bi da nas prepadne na tren. Jok, ovo je košmar koji traje, ne odlazi tek tako, strah iz junaka se oseća i onda kada oni ćute, grle se, seksaju, šetaju. U mojim očima makar.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |