Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - It Ends with Us (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

It Ends with Us (2024)

It Ends with Us

It Ends with Us (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2024

Žanr:

drama, ljubavni

Trajanje:

130 min

Režija:

Justin Baldoni

Scenarij:

Colleen Hoover
, Christy Hall

Glavne uloge:

Robyn Lively
  >  Ms. Byland
Robert Clohessy
  >  Sheriff
Blake Lively
  >  Lily Bloom
Kevin McKidd
  >  Andrew Bloom
Steve Monroe
  >  Realtor
Amy Morton
  >  Jenny Bloom
Megan Robinson
  >  Ms. Smith
Isabela Ferrer
  >  Young Lily Bloom
Caroline Siegrist
  >  Katie
Justin Baldoni
  >  Ryle Kincaid
Emily Baldoni
  >  Doctor Julie
Alex Neustaedter
  >  Young Atlas Corrigan
Jenny Slate
  >  Allysa
Hasan Minhaj
  >  Marshall
Brandon Sklenar
  >  Atlas Corrigan
Adam Mondschein
  >  Doctor Dunbar
Robin S. Walker
  >  Doctor Johnson
Daphne Zelle
  >  Female Waiter

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
leo-mesi View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leo-mesi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: It Ends with Us (2024)
    Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2024 u 20:03
Predivna ljubavna priča...obavezno pogledati. Iako nisam ljubitelj ovog žanra film donosi priču o ljubavi,odrastanju i izborima koje moramo napraviti. Topla preporuka.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2024 u 22:16
Jel bolja od My Sassy Girl?
Na vrh
nosundayfear View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nosundayfear Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2024 u 13:17
Nije. Ni od originala, ni od američke verzije.
Bar po meni :)

U suštini, priča je imala potencijala za mnogo više, glede te romansa strane, ali je zbog glavne teme filma - nasilje nad ženama, taj romansa deo morao da bude zapostavljen.
Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.

Na vrh
ferdinanda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ferdinanda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2024 u 22:16
Film je dobar i odavno nije bilo ovakve radnje koja se ne može predvidjeti! Svima savjetujem da pogledate film i lijepu Blake Lively!
Na vrh
contritum View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj contritum Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2024 u 23:47
Divan film…
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2024 u 23:47
Ozbiljno?
Svi noviji fimovi su predvidivi?

Ajmo onda ovako, preskačem.

Ako ne možete napisati dvije poštene rečenice o filmu, onda u filmu znači nema ničega. Osim eto ljepotice Blake Lively koja što. Izgleda ekstra.
O jednoj kraljici glume sposobnoj za razne tipove uloga, vi naglašavate to da je lijepa?
Pa le li ovo film ili foto album?

A ako uvaljujete film sa tezama da nečega nema, a ima, zaboga pa prvi ja sam nahvalio ko idiot filmove sa nepredvidivim situacijama, e onda objesite vašu preporuku mačku o rep.
Mačku na fejsbucima i tviterima gdje se razbacuju aksiomi.

Pretjerao sam, trebao bih možda obrisati. Je li, neka fejsbuk dronova i ovdje, tamo njihove aksiome niko ne šljivi.
Neću.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2024 u 23:09
Mene je film razočarao. Moglo je to mnogo bolje. Ako obrađuje zanimljivu temu ne znači da je automatski dobar jer je ne obrađuje na dovoljno dobar način. Gluma jedva prosečna, fali hemije između glavnih glumaca, ali možda je to tako jer čitam da hemije tokom snimanja nije uopšte ni bilo - naprotiv. Najviše zameram naivnost, banalizaciju i izveštačenost. Da toga nema film bi bio više nego solidan. Preskočio bih da sam znao.
Na vrh
vaki1960 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vaki1960 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2024 u 12:32
Sedneš i gledaš film. Utisak na kraju, odličan. I to je to!
Na vrh
nosundayfear View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nosundayfear Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2024 u 13:21
Originalno postovano od strane ar8c ar8c piše:

fali hemije između glavnih glumaca

Upravo to.
Jedino su zanimljivi mladi Atlas i Lili. Tu se oseća nešto.
Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.

Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2024 u 19:08
Originalno postovano od strane nosundayfear nosundayfear piše:

Jedino su zanimljivi mladi Atlas i Lili. Tu se oseća nešto.

Složio bih se sa tim. Da je sve ostalo na tim mlađima, mislim da bi bolje izgledalo. Najpromašeniji lik mi je neurohirurg, odnosno kako bi sam sebe nazvao "nabildovani hirurg" sa sve pločicama iz teretane i uredno upicanjen sa svim raspoloživim vremenom ovog sveta. Lik je realan jednako kao i oni iz crtanih ili superherojskih filmova.

Nego Iga u recenziji napisa da je nekakav duhovni predak ovog filma 50 Nijansi... Ja sam ga doživeo malo drugačije, kao da je pokušano da se replicira receptura filmova nastalih po romanima Nicholas Sparksa. Ali to nije odrađeno ni blizu tog standarda.

Inače takvi ljubići ne spadaju ni u prvi, a ni u drugi red omiljenog štiva, ali imam sa kim i ponekad volim da pogledam i takve filmove. Sve je to isti šablon, sa različitim nijansama, od čuvenog Notebook, pa preko Message In A Bottle, Nights In Rodanthne, Dear John... Najbliže radnji ovog filma i teme nasilja u porodici ili nasilja generalno jesu The Best Of Me i Safe Haven.

Bilo koji od nabrojanih naslova daleko je kvalitetniji od It Ends With Us, barem po mom skromnom mišljenju.
Na vrh
bossko77 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bossko77 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2024 u 20:21
Dobar je film meni je prijao, kao i moj zeni. Ne bih ga nikako poredio sa nekim klasicnim ljubavim filmovima, tema filma je definitivno dizanje svesti kod zena za nasilje u braku ili vezi, da za takve stvari ne treba imate toleranciju ni izgovore.Blake Lively je prezavodljiva iako ima koji kg vise posle porodjaja. Cak mi se i svidelo kako je mladja verzija odglumila nju u mladosti. Nazalost njusku od glavnog glumca nism mogao da svarim od prve scene jbg po meni je to najveci propust u filmu ..tj izbor glavnog glumca..

Ažurirao bossko77 - 28.Rujan/Sep.2024 u 23:47
Na vrh
Dogen View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dogen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2024 u 14:28
Prilično kvalitetan prevod naslova...
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2024 u 17:11
Originalno postovano od strane Dogen Dogen piše:

Prilično kvalitetan prevod naslova...

Na koji naslov misliš... "Sa nama se završava" (srpski) ili "Priča završava s nama" (hrvatski) ??? 

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.