| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Isolation (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 180 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Isolation (2015)Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2017 u 14:29 |
|
Film je prema istinitom dogadjaju. Samo da znate, nemojte prekinuti film ako vam se cini da prvih 30 min deluje kao sporo, jer tek kasnije sledi preokret. Stephen Lang(serija Crime Story) je dao ok rolu a u filmu igra i Dominic ''Prison Break'' Purcell, njega bas i ne mogu pohvaliti sto se glume tice. Nadam se da je dao bolju rolu u seiji Prison Break koju jos nisam odgledao a skinuo sam je ko zna kad.
|
|
![]() |
|
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1558 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2017 u 14:42 |
|
Slazem se takodje, mozda nije vrhunski film ali sasvim solidan za gledanje.I naravno prema istinitoj prici...a radnja filma se odvija na prelepim Bahamima sto je jos vece uzivanje za gledati :)
|
|
|
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
|
|
![]() |
|
Marac Data
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2017 u 17:36 |
|
Opis na ćirilici?! Ma dajte molim vas.... :(
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77237 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2017 u 18:24 |
Sajt je regionalni, makedonski jeste jezik jednog od naših naroda, ali razumem i nezadovoljstvo onih koji ga ne razumeju, te ćemo brzo to dopuniti. To je ipak samo jedna rečenica.Inspirisan istinitom pričom o paru koji letuje na udaljenom ostrvu u Bahamima, progonjenim od strane savremenih pirata, koji jure za njihovim identitetom i životima. Nisam baš razbio prevodom, no služi svrsi (zbunjuje me "ostrvo u Bahamima" ili "ostrvo na Bahamima"? Često čujem to "na", iako mi je manje logično a opet...Bahami su država, ujedno i skupina ostrva, pogubi me to sve )Ažurirao puppet_master - 26.Srpanj/Jul.2017 u 19:13 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |