| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Is This Thing On? (2025) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
TotenhemovFanatik
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Is This Thing On? (2025)Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2026 u 02:26 |
|
Jedva sam čekao da odgledam ovaj film, ali ovo je sve suprotno od onoga što sam očekivao. Ne prekidam nikad filmove, ali ovaj sam krenuo da gledam i odložio za danas. Jer mislio sam da sam previše umoran da ga gledam juče. Danas sam ga odgledao, ali uz čačkanje telefona, razne distrakcije, jer mene ovaj film nije imao čime da privuče. Neću da kažem da je loš ili nešto slično, jer zaista ga nijesam ispratio onako kako treba, ali baš mi nije privukao pažnju. Ideja je dobra, ali sem glume, koja je zaista vrhunska, u ovom filmu ne pronalazim ništa što mi prija i što bi me držalo uz ekran otvorenih očiju.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2026 u 03:06 |
|
I ja sam ga prekinuo, nije me zaintrigirao ičime, ni likovima, ni radnjom, dosađivao sam se pa odustao od filma.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |