| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
"Iron Man 2" film sa najviše grešaka u 2010. |
Odgovori
|
| Korisnik | |||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: "Iron Man 2" film sa najviše grešaka u 2010.Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2010 u 12:59 |
||
Drugi nastavak hit filma "Iron Man" proglašen je za film sa najviše grešaka od svih koje je publika tokom godine gledala u svetskim bioskopima. Oni sa oštrim vidom u "Iron Manu" u kom glavnu ulogu ima Robert Dauni Džunior, zapazili su čak 46 grešaka, a zatim slede ostvarenja "The A-Team" sa 35 i "Shutter Island" sa 33. Bioskopski hit "Inception" sa Leonardom Di Kapriom u glavnoj ulozi ima 20 grešaka, a samo jednu manje "Sumrak saga: Pomračenje". Kao jedna od najočiglednijih grešaka navodi se ona u sceni filma "Shutter Island" u kojoj Di Kaprio skače preko zida na gomilu lišća ispod koga se vidi podloga koja glumcu treba da ublaži pad. Takođe u filmu "Alisa u zemlji čuda", glavna glumica u jednom trenutku nosi baletanke a već u sledećem je u štiklama. U herojskoj priči "Robin Hud" sa Raselom Krouom pred početak bitke, u kadar nepredviđeno upada vetrenjača na jednoj farmi. |
|||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2010 u 13:00 |
||
|
Ovu grešku u Alisi sam čak i ja primetio
|
|||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2010 u 13:13 |
||
|
I sad misliš da si frajer... To tražiš posao kod njih u traženju grešaka?
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|||
![]() |
|||
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2010 u 13:19 |
||
|
Ja želim biti tražač grešaka
![]() Ali zanimljivo, ja te greške nikad ne uočim ![]() |
|||
![]() |
|||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2010 u 13:29 |
||
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|||
![]() |
|||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2010 u 13:39 |
||
|
trudim se da ne gledam, ali nekad je jače od mene, pa primetim......
sećam se jednog horrorca, sad već nemam pojma ni kako se zove, ali je fora bila da su neki zombići trčali i počeli skakati i tačno se vidi da ima odskočna daska i da skaču na nju i tako dobijaju na dužini skoka..... što je puno, puno je, to je amaterizam ![]() na sajtu moviemistakes.com imate sve opisano..... |
|||
|
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |