Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Iodo (1977)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Iodo (1977)

Iodo

Iodo (1977)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

1977

Žanr:

misterij, horor

Trajanje:

110 min

Režija:

Kim Ki-young

Scenarij:

Yu-sang Ha
, Chung-Joon Lee

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Iodo (1977)
    Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2022 u 19:57
Hvala na prevodu!
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2022 u 22:11
Prevod je uradio BaglyasPeter ⚡
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2022 u 23:07

Pravilan naslov nije lo island nego leon island.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2022 u 23:14
Izvorni naslov je 이어도.
Ovisno gdje je eksportiran može se pronaći kao: Io Island, Iodo, Ieodo, Ieo Island, Ieoh Island, Wyspa Iodo, Остров Ио.
I svi su pravilni.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2022 u 00:06
Ne znam sto je to bitno ali da za prvih nekoliko i izvorni https://mydramalist.com/21809-io-island, pa sto se jezika tice Hangul, pa Hanja, Revised Romanization of Korean pa ih ima dva mislim jedan zamenio drugi mislim 2002. godine,  tako nesto, ali se oba koriste, prvi ne znma ni da napisem, pa se  vidi  poster za film, pa distribucija, itd. Vazno je kakav je film, ali dobro i ovo nije lose znati, ko hoce i koga interesuje, mene nesto i ne interesuje Wink

Medjutim, pretpostavljam da je Aleksa mozda mislio da za sve nazive filma treba uloz.ti vremena, kao sto ja nisam, pa sam dobio brz odgovor od BP,  da je ispravno i Ieoh Island Wink

Ažurirao AlexDeLarge - 10.Listopad/Oct.2022 u 01:15
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2022 u 01:11
Moguće.
Ali vjerovao ili ne, ako tražiš na nekim drugim mjestima, može ti se dogoditi da nađeš s nekim od nabrojenih. Wink
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2022 u 22:39
Sve u svemu, meni se svideo film, interesantan mi je, e sad sto je nekome intreresantno ili smeno, drugome nije , eto tad mi je promakao (naravno kad sam pocinjao da gledam korejske filmove), gledao sam umesto njega tj. izabrao Hadaka no shima (1960), nece svima prijati ali meni je Kaneto Shindo odlican, nije tema ali da ne otvaram u temi npr. Onibaba i slicnih, mozda neko ne voli starije filmove, mozda neko ne voli drame, pak u crno-beloj tehnici snimljene,  ali od mene preporuka za oba.

Ažurirao AlexDeLarge - 22.Listopad/Oct.2022 u 00:59
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,332 sekundi.