Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Into the Deep (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Into the Deep (2022)

Into the Deep

Into the Deep (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2022

Žanr:

triler

Trajanje:

87 min

Režija:

Kate Cox

Scenarij:

David Beton

Glavne uloge:

Millie Kent
  >  Mike
Andrew Steele
  >  Mark
Jack Morris
  >  Tom
Matthew Daddario
  >  Ben
Ella-Rae Smith
  >  Jess
Nikkita Chadha
  >  Emi
Natalia Christabelle
  >  Lara
Jessica Alexander
  >  Lexie

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Into the Deep (2022)
    Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2022 u 22:12
Prevod je uradio Goran87BG ✨
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2022 u 13:54
Odlican film
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2022 u 17:34
Opis pa i nije bas direktan i konkretan, HiDe je malo slobodnije i uopstenije napisao, ja bih detaljnije ali dobro,  scenario  i radnja, povrsni, suplji, naivni. Zanr , jeste triler, uvek tu ima i nekih drugih elemenata, ali nedovoljno  da se dodaju i ostali zanrovi kao sto sad videh na RT da su dodali, nepotrebno po mom misljenju.   Da ne ulazim u spoiler-e, sve trpi na ustrb tri stvari koji su hteli autori hteli da naglase i prenesu gledaocima, i one su dobre i treba ukazivati na njih. U sustini pogledao sam film bez ikakvog predznanja, samo sam video poster. Ako bi me sada neko pitao za film rekao bih mu usmeno par recenica (hajde mozda  tri , onako kratke, koncizne i konkretne) i da preskoci film.  Hvala za prevod iako sam gledao bez njega.

Ažurirao AlexDeLarge - 17.Listopad/Oct.2022 u 09:24
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.