Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Internet Explorer 7
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Internet Explorer 7

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Internet Explorer 7
    Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2006 u 18:25
Već dugo koristim Mozilla Firefox i zaista sam prezadovoljan, pogotovu novom 2.
Međutim nekad je neizbežno korišćenje Internet Explorer-a. Iz tog razloga bih instalirao sedmicu. IE7 ima zaštitu od instaliranja na nelegalni Windows... Da li neko ima neki crack ili zna kako da instaliram IE7?
Za sad bez dobrog potpisa

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2006 u 18:53

Šta će ti to < =text/>

Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2006 u 21:53
Na nekim sajtovima samo IE radi. Pa rekoh, kad već moram da imam IE, nek to bude sedmica. Eto zašto.

Na vrh
ertz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ertz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2006 u 22:00
ako se znaš služit torrentima, odi na torrentz.com upiši ie7 i naći ćeš ja sam od tam skinuo
Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2006 u 12:54
Bum probal, tnx!

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2006 u 13:29
Pa ja imam nelegalne windowse i instalirao sam 7-icu bez problema!!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2006 u 12:27
Kako to? Sedmica u sebi ima tu zaštitu, ajde reci mi odakle si skinuo instalaciju....
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2006 u 17:32
mislim da nema zastitu nego da moraš imat sp2 i .net (zadnju verziju)
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2006 u 19:59
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Kako to? Sedmica u sebi ima tu zaštitu, ajde reci mi odakle si skinuo instalaciju....

Skinuo sam sa www.softpedia.com i nikakvih problema nisam imao!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2006 u 01:18
Ajde sad ću da skinem i probam. Inače, imam SP2, ali mi instalacija "pominje" nelegalnu verziju Windows-a...
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2006 u 11:25
Kažem ti, ja sam ga instalirao bez imalo problema, nikakvu greškicu nije javio!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2006 u 12:55
Evo ovako: sinoć sam skinuo IE 7 sa softpedia.com, fajl se zove IE7RC1-WindowsXP-x86-enu. Ima nekih 14 MB. Krenuo sam instalaciju i nakon par "next" pojavi mi se ovaj prozor:

Nakon klika na Next ide ovo:

Toliko o mojoj instalaciji...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2006 u 01:42
Uspeo da instaliram.... Našao crack... Sve OK, treba restartovati.... Restartovao... Opssss, neće Windows Explorer da se pokrene... nema mu fajla normalize.dll ili tako nešto... dovijao se sa System restore... HM, cccccccc...... Lepo mi ljudi kažu batali IE, a ja uporan... Da neko ne zna o čemu se radi? Mislim, mrzi me opet da probam...
Na vrh
teod@r View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj teod@r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2006 u 02:06

FF!!! < =text/>

radi se o nekom tipu koji ubije babu i onda se pita zašto je to uradio i žali zbog toga
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2006 u 02:22
Pa koliko puta da kažem da mi je default browser Mozilla FF!!!!!!?????

IE7 hoću da instaliram sporta radi, a sad i iz inata, pa nije on pametniji od mene. Popustiće kad tad!!!!
Na vrh
teod@r View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj teod@r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2006 u 02:38

Ma šta ima popustit, udaraš gdje ne treba

Svima radi IE7, oni nekako zaobiđu taj prozor.

Jebi ga, ne zanima me IE, glup je

< =text/>
radi se o nekom tipu koji ubije babu i onda se pita zašto je to uradio i žali zbog toga
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2006 u 03:06
Ma u tome i jeste caka. Našao sam crack i zaobišao taj prozor. Instalacija je prošla bez problema i kad mi je tražio da restartujem računar; po restartu je nastao problem... Prijavljuje grešku sa Windows Explorerom...
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2006 u 10:18
Gledaj, prestani se mučiti s internet explorerom, postoji nešto još bolje i ja to koristim puno ćešće od IE! Skini i instaliraj Avant Browser, to ti je školjka za IE i proglašena ja naboljom, a nedavno je izašla i verzija 11 tako da kad to i instaliraš, zaboravit ćeš na IE...kažem ti, ima sve što ti treba i ne treba, a školjka je za IE, tako da nećeš imati problema sa nekim stranicama....
Moja topla preporuka...
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2006 u 10:38
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2006 u 11:18
Hvala!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.