| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Insignificance (1985) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Insignificance (1985)Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2014 u 20:18 |
|
Insignificance (1985) ![]() IMDb Režija: Nicolas Roeg Scenarij: Terry Johnson Žanr: Drama, Komedija Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 110 min Michael Emil ... Professor Theresa Russell ... Actress Tony Curtis ... Senator Gary Busey ... The Ballplayer Will Sampson ... Elevator Attendant Patrick Kilpatrick ... Driver Ian O'Connell ... Assistant Director George Holmes ... Actor Richard Davidson ... Director of Photography Mitchell Greenberg ... Technician Raynor Scheine ... Autograph Hunter Jude Ciccolella ... Gaffer Film je adaptacija istoimene kazališne predstave autora Terryja Johnsona. Četiri kultne ikone iz 50-tih prošlog stoljeća, Marilyn Monroe, Albert Einstein, Joe DiMaggio, bivši suprug Marilyn Monroe i senator Joseph MacCarthy, sretnu se u hotelskoj sobi u New Yorku. NAGRADE: 1985 - Cannes Film Festival Nicolas Roeg, dobitnik nagrade 'Technical Grand' i nominacija Zlatne Palme. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |