Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Inside Man (2023) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
ar8c ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2013 Status: Offline Points: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2023 u 15:06 |
Solidno štivo za ljubitelje klasičnih gangsterskih priča. Ništa više od toga.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Online Points: 5268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš ću da pogledam, mada znam priču , videh sad ime lika, bili su odlični dokumentarci za taj period italijanske `mafije`(kao što je Džoyef Kolombo redigovao rukopis od Kopole i Puza ) u Americi . Pretpostavljam da je korektan film.
|
|
![]() |
|
arzak ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2011 Lokacija: Crna Gora Status: Online Points: 58 |
Pa, razocaraces se.
|
|
![]() |
|
titlovi.com ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team ![]() ![]() Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Online Points: 167 |
Prevode su uradili The Mixy ✨ i Dehrimon ✨
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Online Points: 5268 |
Nije mi se svideo, i neke stvari kako su odradili i preterana naracija, i nekako nabacane scene, negde fin, negde je zbrazano, itd, a već vidjeno u nekoliko filmova, bar dva poznata, a i podseti ce vas odmah Emile Hirsch na Ray Liotta-u, Mozda je i mana sto sam znao pricu, sta su i kako radili, pa bili su kao Murder Inc. sa jednom groznom ... U svakom slucaju nekako mi je `konfekcijski` odradjen. To je neki utisak, ne bih duzio. Ko nije bolje da pogleda Inside Man. I da se zahvalim prevodiocima, naravno.
Ažurirao AlexDeLarge - 18.Rujan/Sep.2023 u 18:12 |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |