Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Inside Man (2006) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
jafforidza ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Moderator ![]() ![]() YT insider Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3229 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2010 u 17:20 |
Inside Man (2006)
IMDB TITLOVI ![]() Žanr: Crime/Drama Trajanje: 129 min Režija: Spike Lee Uloge: Denzel Washington ... Detective Keith Frazier Clive Owen ... Dalton Russell Jodie Foster ... Madeleine White Christopher Plummer ... Arthur Case Pljačkaš banke (Owen), koji se igrao "mačke i miša" s policajcem (Washington), gubi kontrolu nad situacijom i svojim planom, tako da će morati da umeša i taoca. Fosterova igra pregovarača, nekog ko treba da postigne dogovor između dve strane, ali ona ima sasvim drugi plan - pre svega, zatražiće susret nasamo s počiniocem. Ažurirao jafforidza - 03.Sijecanj/Jan.2016 u 04:09 |
|
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
|
|
![]() |
|
icemaher ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14048 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odlican film, sinoc je bio na FoxMovies(mislim) ali uhvatio sam samo pola filma, danas skinem rip i pogledam, stvarno dobro osmisljen film. U pocetku kad poceo Owen da prica mislio sam da su uhapseni posle pljacke. Preporuka.
|
|
![]() |
|
Boozywoozy ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() +glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19. Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2013 Status: Offline Points: 2422 |
Ma ja da sam upao u onaj trezor nebi nista ostalo ... :D
|
|
![]() |
|
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Status: Offline Points: 16 |
Ponovo sam odgledao ovaj dobar film
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |