| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
In Your Eyes (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
marko99119
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 12.Listopad/Oct.2011 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 550 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: In Your Eyes (2014)Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2014 u 12:26 |
|
In Your Eyes (2014)
![]() http://www.imdb.com/title/tt2101569/ Žanr: Comedy / Drama / Romance Režija: Brin Hill Scenarist: Joss Whedon Država: USA Jezik: English Glavne uloge: Jennifer Grey,Nikki Reed,Steve Howey O Filmu: Redatelj, scenarist i producent Joss Whedon voli pomicati granice, a njegova je davna fiksacija drugačija vrsta distribucije filmova. Upravo zato njegov novi uradak nećemo gledati u kinima! Joss Whedon je jedna jako vrijedna geek pčelica, koja bez problema rješava po nekoliko megaprojekata u isto vrijeme. Čovjek koji je karijeru započeo kultnim serijama Buffy i Serenity trenutačno režira novi nastavak Avengersa, producira seriju Agents of S.H.I.E.L.D, te je usput našao vremena za jedan vlastiti maleni, scenarističko-producentski projekt nazvan In Your Eyes. Pošto su prve reakcije publike i kritike nakon nedavnog prikazivanja na Tribeca Film Festivalu i više nego pozitivne, možemo zaključiti da Whedon i dalje ne zna za neuspjeh! Priča o dvoje mladih ljudi (Zoe Kazan i Michael Stahl-David) koji žive na suprotnim krajevima SAD-a i potpuni su stranci, ali posjeduju gotovo metafizičku sposobnost da se međusobno osjećaju i proživljavaju istovjetne emocije zvuči vrlo zanimljivo, ali ono što In Your Eyes izdvaja od većine drugih filmova jest sam način njegove distribucije. Naime, ovaj se uradak neće naći u klasičnoj kino ponudi, već je dostupan za gledanje isključivo preko interneta. Trailer-nisam mogao bolje nać Ažurirao CSInvestigator - 12.Svibanj/May.2014 u 17:45 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2014 u 22:27 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2016 u 00:36 |
|
Baš mi se svideo film, jako je interesantan.
Glumci su perfektni za te uloge i soundtrack je odličan ![]() |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |