Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - In Cold Blood (1967)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

In Cold Blood (1967)

In Cold Blood

In Cold Blood (1967)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Hladnokrvno ubojstvo

Godina:

1967

Žanr:

biografski, drama, povijesni, kriminalistički

Trajanje:

134 min

Režija:

Richard Brooks

Scenarij:

Truman Capote
, Richard Brooks

Glavne uloge:

John Forsythe
  >  Alvin Dewey
Will Geer
  >  Prosecutor
Sheldon Allman
  >  Rev. Jim Post
Robert Blake
  >  Perry
Jeff Corey
  >  Mr. Hickock
Brenda Currin
  >  Nancy Clutter
James Flavin
  >  Clarence Duntz
John Gallaudet
  >  Roy Church
Duke Hobbie
  >  Young Reporter
Paul Hough
  >  Kenyon Clutter
Charles McGraw
  >  Tex Smith
John McLiam
  >  Herbert Clutter
Gerald S. O'Loughlin
  >  Harold Nye
Paul Stewart
  >  Jensen
Ruth Storey
  >  Bonnie Clutter
Vaughn Taylor
  >  Good Samaritan
Sammy Thurman
  >  Flo Smith
Scott Wilson
  >  Dick

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ELLA090280 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ELLA090280 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: In Cold Blood (1967)
    Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2011 u 05:18

In Cold Blood (1967)

http://www.imdb.com/title/tt0061809/

Režija:
Richard Brooks
Scenarij:Richard Brooks
Žanr:Kriminalistički, Drama, Istorijski
Država:USA
Jezik:Engleski

Robert Blake as Perry Smith
    Scott Wilson as Dick Hickock
    John Forsythe as Alvin Dewey
    Paul Stewart as Reporter
    Gerald S. O'Loughlin as Harold Nye
    Jeff Corey as Dick's father
    John Gallaudet as Roy Church
    James Flavin as Clarence Duntz
    Charles McGraw as Perry's father
    Jim Lantz as Officer Rohleder
    Will Geer as Prosecuting attorney
    John McLiam as Herbert Clutter
    Paul Hough as Kenyon Clutter

Radnja je zasnovana na istinitoj priči.
  Dvojica razbojnika provaljuju u kuću bogatog farmera, međutim tamo ne pronalaze očekivani novac.
Kako ih ukućani ne bi mogli identifikovati, oni...
Prvi dio filma bavi se detaljima potrage za njima, a drugi suđenjem i pogubljenjem.
Nominovan za 4 Oskara.

Prevod uradio  Gaca62

TITL

Ažurirao kadetoni - 27.Listopad/Oct.2022 u 14:15
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2022 u 01:39
Podseti me prethodni post, ne znam kako, ali dobar film , preporuka, mada citao sam knjigu (uzeo sam i neko novije izdanje dal bese 2018.), ali eto koga interesuje, procita opis, odluci i i moze da pogleda, i remasterovan je. A neveyano za dati podseti me isto delo i adaptacija Lord of the Flies (1963).

Ažurirao AlexDeLarge - 27.Listopad/Oct.2022 u 10:28
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2022 u 09:33
Preporučujem takođe uz upozorenje da je film mračan baš. Odlična gluma, sniman na autentičnim lokacijama uz odličnu fotografiju holivudske legende Conrada Halla. Odlično profilirane ubice što nije čudno budući da ja baziran na istinitim događajima, pogotovo taj drugi dio gdje zadiru u psihu ubica. Sjećam se da mi se svidio toliko film tada da sam pogledao još neke filmove koji su rađeni prema Capote-ovim knjigama ali nijedan nije bio dobar kao ovaj.
There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2024 u 23:00

Postoji film sa pokojnim Sejmorom gde on igra Capote, izvrstan film Capote u kome se vidi da je njega kao novinara i pisca koji je intervjusao dvojicu ubica pokusavajuci da razume njih i njihove motive toliko potresao ovaj slucaj da je posle njega prestao da pise. Gledam ovaj noar.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2024 u 09:08
Jeste dobar Capote, ali treba uzeti u obzir bar po mom misljenju i Infamous (2006). A da  Philipp Seymour Hoffman preminuo mlad , secam se valjda prvi put put da sam gledao u `Scent of a woman`ako ne gresim, a onda u dobrim  ostvarenjima  Paul Thomas Anderson-a tamo devedesetih,
Sta znam meni je knjiga bila dobra tad, ovo se mozda i Vracarcu svidi. To je bila Biblioteka Jutarnji list XX. stolece , pre 20 godina. A ovo je novije kod nas. Samo ne treba citati opis na koricama. 

Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2024 u 10:10
Alex ti si ziva wikipedia.
Kakva samo ekipa glumaca u Infamous.
Sejmor je umro od droge.Bio je dugogodisnji heroin zavisnik.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2024 u 11:12
Znam policija je pronasla i njegove papire u kojima je pisao o toj borbi, citao sam pricu u Zabavniku. Da bio je dugogodisnji heroinski zavisnik, i u mladosti je konzumirao i bio na ivici smrti,  ali rekoh ipak je imao 46 godina kad je umro. Mada pricalo se i ovezi sa devojkom i zenom, ali i dobrim ostvarenjima koje je ostavio za sobom.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,215 sekundi.