| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
In a Violent Nature (2024) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Wuk86
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: In a Violent Nature (2024)Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2024 u 16:56 |
|
Ko je zakleti fan slešera, svideće mu se. Ja sam prekinuo na
pola filma, odavno već sve viđeno, iscrpljene sve ideje..
Ili sam ja omatorio, pa više nemam volje da gledam sve i svašta, što mi nije bio problem dok sam bio mlađi..
|
|
![]() |
|
Debilius
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2024 u 05:03 |
|
Da, ljubiteljima slešera, a i gejmerima. Znači, psihopatima,
u neku ruku, LOL. Ja pripadam prvoj vrsti, nisam gejmer, ali film odiše igricom, kao da vodiš lika koji ubija glupane i glupače na inventivne načine. Cijeli film je prožet kadrovima koji prate "junačinu" s leđa kao u igrici. Inače, što se tiče ubojstava, zanimljivo je kako je presavinuo joga djevojku. Izmislio je novu joga pozu. Tvo voli ovaj tip filma, koji je ujedno i skidanje šešira hororcima iz 80-ih i 90-ih, obvezatna lektira.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77259 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2024 u 11:50 |
|
Dabome, nije za svakoga, ne puca na kakvu stravu, nemire, prosto se poigrava nekadašnjim slasher kanonima, možda i novi horor antijunak u nastanku ako (pa, kada pre) bude nastavaka, ovaj svakako eksperimentalni i drugačiji film u odnosu na one na kakve smo navikli, ne nužno zbog toga i kakav pa game changer, ne puca baš ni na to, jednostavno se autor zabavlja sa idejom. Meni se dopao kao takav.
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2464 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2024 u 12:03 |
|
Što je u brejnu ljudi koji vole gledati ubistva, silovanja, strah, jezu, monstruozne scene prolivanja krvi i sakaćenja delova tela???
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2024 u 12:12 |
![]() |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77259 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2024 u 12:24 |
|
Ne znam Mizi da li zbilja veruješ da mi ovde imamo diplome iz domena psihologije or something, ja pisah više puta o svojoj ljubavi prema hororu, gde sada nanovo. Ako je lakše doduše, eto možda smo duboko poremećeni, raja voli te etikete, potaman onda. Ako bi dobili dovoljno inekcija, možda zavolimo božićne hallmark filmove, čuj, nikada se ne zna.
Ima nešto i u tome da se tobože voli nekakva sigurnost (iluzija iste, zbilja ne znam kako iko može verovati u sigurnosti, niti razumem zašto bi to iko uopšte želeo sebi), zavale se lepo, na ekranu se dešava koješta tenzično, napeto, jezivo, a oni lepo jedu kokice, piju kocu, grickaju snickers, dođe do kakvog transfera strave, skoka adrenalina, najverovatnije kortizola (sve je u hormonima, ne?) dok oni zapravo sve vreme rizikuju samo to da se zagrcnu na vražiju kokicu, ili hajde, grđe, kakav dijabetes i sijaset bolesti koje vuče proždiranje ugljenih hidrata, šećera, procesuiranog đubreta od hrane, skokove insulina dakle, rekosmo, hormoni jbg. (ruku na srce, nije baš da ćeš po bioskopima ikada videti nekog da gricka zelje, kelj, liže brokoli and shit). Neko voli tobogane, ekstremne sportove, borilačke sportove gde se sve nakucava na 11, no nije greh sedeti u fotelji (ko je ima) i gledati gladijatore, manijakalne ubice, bekstvo žrtava, razne zgode koje generalno jedni drugima inače znamo priređivati eonima, samo eto, bez da zakrvarimo ruke dok se to dešava na ekranu.
Ažurirao puppet_master - 13.Srpanj/Jul.2024 u 12:37 |
|
![]() |
|
Wuk86
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2024 u 15:58 |
Što jest, jest!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2024 u 16:03 |
|
Verovatno da ima istine, iako se suštinski blesavim sa Mizijem, šta čovek da kaže na pitanje o tome šta je u mozgovima ljudi a da bude ozbiljan. Kada bih imao makar blage predstave šta je neka samo u mojem mozgu, gde bi mi bio kraj, sada ću još da tumačim i tuđe, nego hajde, uzeo sam tek da zloupotrebim Mizijevo trolanje, svojim
![]()
|
|
![]() |
|
marcobobby
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 168 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2024 u 13:16 |
|
Evo nama kanadske verzije ili varijacije na temu Džejsona. Narativ strogo podređen slešer-scenama.
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2464 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2024 u 17:13 |
|
Givi tu mi bejbi, aha, aha, givi tu mi bejbi, aha , aha!!!!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |