Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - IMG to AVI
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

IMG to AVI

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Jureks View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jureks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: IMG to AVI
    Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2007 u 23:38
Poz svima..zanima me jel ima neki program da se moze prebacit iz IMG formata u AVI.. ? Imam par cd-a koje nemogu ucitat na pc, ali sam uspio kopirat sa cd-a na komp u img formatu i sada uspjesno gledam na pc-u..ali sad bih volio prebacit natrag iz IMG u AVI da mogu ponovo przit na cd.. Hvala!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2007 u 00:43
Kao što ti rekoh u PM: MemoriesOnTv ili Photo Story 3 for Windows...

Mada mi nije baš najjasnija tvoja rečenica i to šta si odradio:
Originalno postovano od strane Jureks Jureks piše:

...ali sam uspio kopirat sa cd-a na komp u img formatu i sada uspjesno gledam na pc-u..ali sad bih volio prebacit natrag iz IMG u AVI da mogu ponovo przit na cd.
Confused?
Na vrh
Jureks View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jureks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2007 u 01:06
Ma pomocu nera sam prebacio tj kopirao sadrzaj cd-a na komp pa je sada u IMG Formatu (Image file).. al sad bih ja to opet vratio u avi..tako da kad sprzim na cd..da ne treba pokretat pomocu DAEMON TOOLS-a, Nera Image Drive-a il neceg treceg..nego preko normalnog playera (WMP, BS Player..)
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2007 u 01:23
wow....uh, pa to je druga stvar, trebao si tako reći odmah...nisu to SLIKE.... Ne možeš to onim programima, oni su za nešto skroz drugo.

Kažeš da na disku imaš image fajl. OK, učitaš ga u neki virtelni drajv i onda otvoriš taj drajv. Sad imaš normalne foldere ili fajlove. E sad, običnim copy/paste to možeš prebaciti bilo gde na HDD. A što se tiče obrnutog postupka, znači da od običnih foldera/fajlova, praviš image fajlove: recimo, ja koristim program Alcohol120% a možeš i Nero-m... 
Na vrh
Jureks View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jureks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2007 u 01:30
Ma rekao sam ja odmah..mozda sam malo krivo rekao pa krivo ispalo..a oni programi..to i jesam pitao za slike, to je bila druga tema, a ovo je druga..izgleda da si me opet krivo shvatio..probat cu bit malo jasniji sada.. Imam film Not another teen movie koji je bio na cd-u..ali je cd toliko izgreban da nece pokrenut na pc u bilo kojem player (BS Player, GOM Player itd)..e al sam uspio kopirat sadrzaj cd-a u IMG (Image) file.. i sad ga normalno citam u virtualnom drive-u..ali sad bih ja opet taj Image file prebacio u AVI..tako da mogu sprzit na cd i da bude kao i prije.. Jel sada malo jasnije? I da napomenem..ovo sto si spomenuo COPY/PASTE..htio sam COPY/PASTE..ali je cd toliko izgreban da bi kopiralo 3 dana..tako da je bilo lakse u IMG stavit..
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2007 u 02:17
brate taj img fajl ti mozes rezati kao orginalnog diska , i to mozes i sa alcoholom. startujes alcohol-image burning wizard-pronadjes taj img fajl-stavis prazan disk u rezacu-i ti onda izadje ista kopija tog diska. ti taj fajl kad mount-iras, garant je neki avi fajl ili mpg... ili bilo kojeg formata. ia sam tako uspevao da kopiram izgrebane diskove ranije sa virtual drajvom, on tera brate dok mu ne dosadi, ali ga iskopira izmuci mu se malo, al bidne.
znaci darije ti lepo kaze, ti ga ne pratis u korake, haha. startuj alcohol
pa idi na desnoj strani na praznom prozoru, klikni desnim klikom add images. pa tu potrazis gde ti je taj img. cim ti ga ucita ides desnim klikom
mount image on device. E sad je sledece to da ides u tvoj takozvani virtuelni drajv, to je obicno, posle rezaca u My Computer. F, G, H. tamo udji i imas tvoj zeljeni fajl i njega selektuj i kopiraj, znaci kompletno zaboravi taj izgrebani disk, sto te buni pa kazes da se nece kopirati sa copy paste, nego kopiras fajlove iz fakticki vec unesen image u hard disku. ako ti uspes ovo sto sam ti reko, da ti se sve iskopira iz tog image-a u neki folder, onda ti onaj izgrebani disk vise i ne treba. tako da posle te fajlove izrezi nerom kao data cd ili ako se radi za dvd, onda naravno Data dvd.
Ali pa cu da napomenem najbolja ti je prva moja varijanta. image burning wizard!

Ažurirao icemaher - 11.Prosinac/Dec.2007 u 02:24
Na vrh
Jureks View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jureks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2007 u 10:25
evo mene opet..prvo hvala na pomoci i na savjetima..uspio sam nekako :) vise nema izgrebenih cd-a :d hehe..sve je tu..hvala vam :) i oprostite na nesporazumu..malo sam ja krivo objasnio..pa krivo razumio..ali na kraju je sve ok :) hvala vam..
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.