Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - imam problem, pa ako mi neko moze pomoci
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

imam problem, pa ako mi neko moze pomoci

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
undying View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj undying Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: imam problem, pa ako mi neko moze pomoci
    Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2007 u 23:05
skinuo sam jedan film preko neta i problem je sto ga ne mogu otvoriti! odem na preperties i vidim da se radi o BIN FILE, kako da ga prebacim u bs player???
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2007 u 02:24
.bin file je image file, što će reći moraš ga učitati u neki virtuelni drajv, koji se "dobija" instalacijom , recimo Alcohol 120% ili Daemon Tools ili, verovatno već imaš instaliran NERO, pa u okviru njega imaš: Nero ImageDrive... Samo taj tvoj fajl "ubaci" u neki virtelni drajv, a posle ga pusti uz pomoć BS-a....
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2007 u 02:57
ja koristim power iso virtual drive i radi ok
Na vrh
undying View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj undying Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2007 u 11:22
alcohol i daemon nemam, niti znam u njima da radim. nero imam pa ako neko moze potanko da mi pojasni jel sam vec pokusavao da ga sprzim na cd preko nero imagedrive ali nisam uspio jel mi je fajl filma preko 800 kb. drug mi je to pojasnjavao ali mi nije dobro objasnio pa eto ako neko moze ali bas potanko da mi pojasni stvar po stvar bio bi zahvalan-pozz
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2007 u 15:27
Originalno postovano od strane undying undying piše:

...fajl filma preko 800 kb...

Mora da je neki veliki file...LOL - šala

Misliš 800mb?

Lijepo is instaliraj Deamon tools i onda će ti se u tray-u pojavit jedna crvena ikonica, klikneš na nju desnom tipkom i odabereš prvu opciju (ne znam napamet, mislim da piše virtual drive ili sl.) i odabereš mount image, zatim će ti se otvorit prozor i onda nađeš taj .bin file i klikneš open...onda ti je taj file loadan kao da si ubacio cd u komp, lijepo odeš na my computer i klikneš na taj "novi" cd/dvd-rom" koji je produkt instalacije deamon toolsa...
Možda se neke stvari ne podudaraju, jer sam ti pisao iz glave, ali to je to u globalu...
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2007 u 15:29
a ovdje možeš downloadati deamon tools:

http://disc-tools.com/download/daemon+sptd+md5sum

Ažurirao Dngy - 27.Veljaca/Feb.2007 u 15:30
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2007 u 17:29
Originalno postovano od strane undying undying piše:

alcohol i daemon nemam, niti znam u njima da radim. nero imam pa ako neko moze potanko da mi pojasni jel sam vec pokusavao da ga sprzim na cd preko nero imagedrive ali nisam uspio jel mi je fajl filma preko 800 kb. drug mi je to pojasnjavao ali mi nije dobro objasnio pa eto ako neko moze ali bas potanko da mi pojasni stvar po stvar bio bi zahvalan-pozz

U programima nađi u okviru NERO, program Nero ImageDrive, otvori ga , pronađi taj .bin fajl i učitaj ga.... Posle ćeš se već snaći....
Na vrh
undying View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj undying Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2007 u 21:22
dngy:
ma da mb! + uradim sve kako si rekao i u my computer nema mi nista u cd! mozda sam ja napravio problem kad sam u open with pokusavao da prebacim file u bs player pa ga ne znam sad vratiti- jel to mozda problem i ako jeste jel znas kako da ga vratim?
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2007 u 21:41
Čekaj, jesi uspio učitati preko deamon toolsa?
Na vrh
undying View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj undying Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2007 u 22:08
ne kontam? uradio sam sve kako si rekao, dupli klik na daemon, dole na crvenu ikonicu desni klik nadjem mont image i u tome nadjem fodler gdje je film i tu pritisnem open i opet mi u my computeru nema nista-sta da radim?
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2007 u 22:31
undying evo ti slika, trebalo bi da iams novi drive i samo ga otvoris normalno

Na vrh
undying View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj undying Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2007 u 23:03
hvala vedder

uspio sam nekako da otvorim film, ikonica mi je sad avseq01 i otvorim prvo bs player i onda samo prevucem ikonicu na to. e sad moze li se ona ikako u bs player pretvoriti posto bi film volio imati na disku pa da se ne moram uvijek sa ovim zajebavati
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2007 u 23:14
undiying to je pre trebalo meni (sad da me pitas ne znam kako se radi ) i postoji ta tema na forumu, zove se bin to avi ali preko search-a ne mogu da je nadjem
ukucaj u google convert bin to avi pa malo potrazi

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2007 u 23:37
O majkoviću, pa kad mount-uješ sliku i otvoriš vituelni drajv, uzmi lepo copy taj .avi (ili koji već) fajl i paste gde ti treba!!!!!
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2007 u 00:34
Samo preimenuješ taj .bin u .avi ili .xvid...
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2007 u 00:39
u brate, ne može tako....
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2007 u 09:02
Originalno postovano od strane Dino1111 Dino1111 piše:

Samo preimenuješ taj .bin u .avi ili .xvid...

Malo si zabrijao LOL
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2007 u 11:21
LOL

- kad bi tako bilo!!!

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.