Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Imam mnogo titlova, ali malo vremena.
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Imam mnogo titlova, ali malo vremena.

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Imam mnogo titlova, ali malo vremena.
    Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2008 u 10:48
    Kao sto rekoh u naslovu, imam oko 50 mb zipovanih titlova. Da ne lupam sad cifru, ali to je bas mnogo. Problem je vreme. Mogao bih nekome to da posaljem, ko moze da isproverava sta na site-u ima a sta nema. Ja stvarno nisam u mogucnosti. Pozdrav.

Ažurirao cudak_31177 - 22.Sijecanj/Jan.2008 u 10:56
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2008 u 11:28
Mogao bi kolega to da upload-uješ na RS, i ostaviš link.... 
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2008 u 12:22
    Ok. Dobro si se setio.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2008 u 12:48
Da, onda će neko od nas to skinuti i polako pregledati i postavljati potrebne...
Hvala kolega unapred na tome.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2008 u 14:48
E ovako, ovde ima 1850 komada (zipovanih) title-ova. Neki se ponavljaju, ali retko, i više od 50 % nema u download sekciji. To je to. I nema na čemu, sve za ovaj site (u određenim momentima mi je puno značio). Samo vi nastavite tako. Pozdrav.
Link za RS: http://rapidshare.com/files/85692408/0__Serbian_Subtitles__.zip.html
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2008 u 15:39
Odlično kolega. Stavljen na "skidanje", a uskoro će biti i upload-a....
Hvala ti.
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2008 u 15:55
Pošto sam već duboko zagazio u sređivanje lista zahteva, preuzeću na sebe da vidim šta tu može da se napravi, ako se već neko pre mene nije setio...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2008 u 16:06
i ja cu i ovako imam slobodnoga vremena 
...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2008 u 16:36
Nekolicina nas pregleda prevode i dosta njih postoji na sajtu (šta da vam kažem, najbolji smo), a nekoliko titlova je već je upload-ovano.... Naravno, dodatna provera neće škoditi, samo da napomenem svima: NEMOJTE POSTAVLJATI DUPLIKATE, DOBRO PROVERITE DA LI TITL VEĆ POSTOJI!!!

Sve u svemu, hvala kolegi cudak_31177 na trudu.
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2008 u 17:02
istina pogledao i ja i vecina je na stranici

...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2008 u 18:37
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Sve u svemu, hvala kolegi cudak_31177 na trudu.

Ma nema problema. Kad naleti jos nesto sto imam, a vidim da se trazi, uploadovacu. Nije to nikakva muka.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2008 u 00:44
Narode, evo jos nekoliko stotina komada. Zaboravio sam u prethodnom zipu da ih ubacim. Ima jos dosta toga, ali posto imam (mnooooooooogo mnooooooooooogo) mnogo diskova, nemam poma gde se to nalazi, pa ja kad naletim...vi dobijete. (mislim na prevode, nista nastrano )

Download Link: http://rapidshare.com/files/86095655/subs.zip.html

PS, zna li neko neki site sa najvecom bazom titlova, pa cak i na "egzoticnim jezicima", pa da prevodimo to na slusanje?

Ažurirao cudak_31177 - 24.Sijecanj/Jan.2008 u 10:46
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,500 sekundi.