Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Image Resizer
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Image Resizer

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Image Resizer
    Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2009 u 03:38
Naleteh na ovaj video

//www.metacafe.com/watch/1191749/resize_or_decrease_size_of_pictures_without_losing_quality_in_10/

o smanjivanju slika, ali mi uopste nije jasno koja se aplikacija tu koristi. Moze li neko pomoci?

Ažurirao suadnovic - 08.Prosinac/Dec.2009 u 03:55
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2009 u 04:06
Mislim da je mary imala sličan problem...Maryyyyyyyyyy hoćeš pomoći kolegi da reši problem?

Ažurirao jecaDJ - 08.Prosinac/Dec.2009 u 12:28
♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2009 u 13:35
Da ne bude da necu da odgovorim. Ja koristim Microsoft office picture za resize ili kompresovanje slike u dva poteza i to mi je sasvim dovoljno.

@ Jeca. Ako si mislila na ona moj TNT add on to je vec druga prica... LOL Diskutovacemo o tome ti i ja..  hihiti
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2009 u 20:32
Hvala svima, no provalio sam i sam šta je u pitanju. Reč je o programčiću iz Microsoft Power Tous for Windows. Evo i linka

http://www.microsoft.com/indonesia/windowsxp/downloads/powertoys/xppowertoys.aspx

Image Resizer
This PowerToy enables you to resize one or many image files with a right-click.

http://download.microsoft.com/download/whistler/Install/2/WXP/EN-US/ImageResizerPowertoySetup.exe

Ažurirao suadnovic - 15.Veljaca/Feb.2010 u 17:15
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.