Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam > Smješni i zanimljivi klipovi i slike
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ima li koji genijalac ovdje
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ima li koji genijalac ovdje

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
toknezev View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ima li koji genijalac ovdje
    Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2004 u 16:55
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2004 u 19:35

Zanimljiva "igra", pošto ne radi link sa index-a na igru ja sam se poigrao šarenim bombonima i uspio riješiti za 8min.

Tu je bilo i riješenje ali sam ga po toknezevom zahtijevu izbrisao!

Živjele mozgalice!!!!

Ažurirao tlisak
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2004 u 20:39

Tlišæe, kako si otvorio link za igru???

Ja ga ne mogu otvoriti!

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2004 u 20:42
Pa napisao sam na nisam uspio otvoriti link nego pošto su pravila napisana a na slici se vidi da su u igri otac, majka dva sina , dve kæeri te policajac i lopov. Pa sam sa bombonima i papirom i olovkom riješio zagonetku!
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2004 u 20:47
Aha, kužim. Hvala!!
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2004 u 20:49
Toknezev, daj please napiši ispravan link za igru.
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2004 u 21:15

Hugo nemoj ovo shvatiti kao uvredu ali jel ti ne kužiš ili ne želiš kužit??? link od toknezeva je ispravan ali onaj link sa stranice www.index.hr ne radi iz nepoznatih razloga na koje nemože utjecat ni toknezev niti netko s index-a jer nije do njih!!

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2004 u 23:05
Ajd pošto imaš admin ovlasti molim te da makneš rješenje! Hvala
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2004 u 23:16
Obrisano! Ali baš mi je žao što igra ne radi da probam bez bombona!!!
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2004 u 23:29

Bravo majstore.

Ja sam imao tu privilegiju igrati ovo u flashu ;-) Trebalo bi poslat mail ovima na index.hr da to osposobe!

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2004 u 23:52
Da ali mislim da to nije do njih jer je taj flash fajl ne nekom drugom sajtu ui sljedio sam link ali piše neš na kineskom ,...
Na vrh
Maverick View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Maverick Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2004 u 23:30

Radi igra ali na www.pegla.com imate link za tu igru brat mi brije na techno i ide na tu stranicu cesto i naso je tu igru gdje su dva sina dvije kceri mama tata i lopov i moraju prijec rijeku zanimljiva igra presao sam je za 2 minute stopo sam si

I am what I am nothing more and nothing less,but still with knowledge of that, I am more than u'll ever be!
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2004 u 00:16

Hvala Maverick, ljudi evo vam i direktian link za igru! Ovako je puno lakše jer ako ne uspiješ ne pada ti sve u vodu nego pokušavaš ponovno, ja sam to riješavao bombončićima pa je puno duže trajalo!

http://www.pegla.com/rubrike/peglatjedna.asp?p=132

Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2004 u 07:58
dobra stvar
I'll be back
Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2004 u 19:55
Ja sam probo i fora je.Rijesio sam u nekih 4-5 min.

I'm tired of bein' poor and even worse I'm black
Na vrh
Buky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2004 u 11:32
Meni je dosadilo, pa mi se nije više dalo! hehe!
Na vrh
mzelenko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzelenko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2004 u 12:45
Pih ! Trebalo mi je 3 min. i 48 sec iz prvog puta
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,155 sekundi.