Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Im toten Winkel - Hitlers Sekretärin AKA Blind Spot. Hitler's Secretary (2002) |
Odgovori |
Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2014 u 22:57 |
Im toten Winkel - Hitlers Sekretärin (2002) * Blind Spot. Hitler's Secretary * IMDb Režija: André Heller, Othmar Schmiderer Scenarij: André Heller, Othmar Schmiderer Žanr: Dokumentarni, Biografski, Ratni Jezik: Njemački Država: Austrija Trajanje: 90 min Traudl Junge ... Herself Dokumentarni film se sastoji od niza intervieva sa Traudl Junge, poslednjom osobnom tajnicom ditaktora Adolfa Hitlera. Traudl Junge je bila njegova tajnica od jeseni 1942 godine do sloma nacističkog režima. U proljeće 2001, režiser André Heller uspio je uvjeriti 81-godišnju Junge da kao važan svjedok Drugog svjetskog rata snimi svoje jedinstvene uspomene i podjeli ih s nama. Prevod je uradila: fixup TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |