| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
III Aka 3 (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: III Aka 3 (2015)Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2015 u 23:08 |
|
III (2015) ![]() Žanr: Drama, Horor, Triler Trajanje: 80 min Država: Nemačka, Rusija Jezik: Ruski Režija: Pavel Khvaleev Scenario: Aleksandra Khvaleeva Uloge: Polina Davydova ... Ayia Evgeniy Gagarin ... Father Herman Lyubov Ignatushko ... Mirra Sestre Alja i Mira žive u malom evropskom gradu, pogođenom misterioznom smrtonosnom bolešću. Majka im umre, a mlađa sestra se razboli. Shvativši da konvencionalna medicina ne može da im pomogne, Alja traži pomoć od popa Hermana... U njegovoj kući pronalazi knjige koje uopšte ne spadaju u uobičajenu versku literaturu. Otkriva da Miru može da spase jedino prodor u njenu podsvest i pronalazak pravog uzroka bolesti. Alja je spremna da se podvrgne ovom zastrašujućem ritualu, uroni u dubinu podsvesti i suoči sa demonima koji borave tamo... izvor: filmovanje Prevod uradio Gale Ažurirao bojan969 - 13.Studeni/Nov.2015 u 23:10 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2015 u 15:40 |
|
Gale hvala za prevod |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |